Advert

YENi YA–NETiMDE DEĞiŞiKLiK

Ergani Devlet Hastanesinin yönetim kadrosunda geçtiğimiz hafta gerçekleşen revizyon, son anda yapılan rötuşla yeniden düzenlendi.

YENi YA–NETiMDE DEĞiŞiKLiK
Bu içerik 4022 kez okundu.

 

Yeni düzenlemeye göre; Baştabip Yardımcısı Salih Akatay, Dicle Devlet Hastanesi Baştabipliğine getirilirken, Akatay’dan boşalan koltuğa Dr. A.Kadir Basravi oturdu. Müdür Yardımcılığı kadrosuna ismi geçen Abdulkerim Çakar’ın yerine ise Abdulrezzak Tekin getirildi.

            Ergani Devlet Hastanesinin idari kadrosunda yapılan değişiklik, gece yarısı operasyonuyla yeniden düzenlendi. Başta Baştabip yardımcısı olarak atanan Salih Akatay Dicle Devlet Hastanesine Baştabip olarak atanırken, Akatay’dan boşalan koltuğa ise ilçede uzun yıllar başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan A.Kadir Basravi oturdu. Müdür Yardımcılığı Kadrosunda da değişiklik yaşanırken, daha önce Müdür Yardımcılığı için ismi geçen Abdulkerim Çakar’ın yerine Abdulrezzak Tekin getirildi. Kasım ayının ilk haftası görevlerine başlamaları beklenen yeni idari kadronun resmi onaylarının geç yapılması nedeniyle göreve başlamalarında gecikme yaşandı. Devlet hastanesinin yeni yerine taşınmasının yılan hikâyesine döndüğü şu günlerde, hastanenin yeni idari kadrosunun göreve başlamasında gecikmenin yaşanması birçok sıkıntıyı da beraberinde getirdi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı