Advert

Okulda bomba panigi

Diyarbakırç™da köy okuluna giren kimliği belirsiz kişiler tahtaya çœOkulda zaman ayarlı bomba varç yazdı. A–ğrencileri okuldan çıkaran bayan öğretmen jandarmayı haberdar etti. Bomba uzman ekipleri tarafından yapılan incelemede bomba bulunmadı. Korku pani

Okulda bomba panigi
Bu içerik 3136 kez okundu.

iyarbakır merkez Yenişehir ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Yukarı Nasırlar Köyü ilköğretim Okulunda bomba paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre 85 öğrencinin ikili eğitim gördüğü okula hafta sonu giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler okulu tahrip edip bilgisayarlara zarar verdi. 

Daha sonra ise tahtaya: ‘Dikkat bu okulda zaman ayarlı bomba var’ yazdı. Sabah okula giden öğrenciler tahtada ki yazıdan bayan öğretmeni haberdar etti. Yazıyı okuduktan sonra öğrencileri tahliye eden öğretmen köy muhtarı Fikret Özbayhan ve 156 Jandarma imdat hattını arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine Diyarbakır il Jandarma Komutanlığı bomba uzman ekipleri sevk etti. Alınan geniş güvenlik önleminin ardında okulda patlayıcı tespit edilmedi. Okulu tahrip edip bilgisayarları kıran kişilerin bulunması için olay yeri inceleme ekipleri parmak izi aradı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Öğrenci ve öğretmenler arasında korku paniğe yol açarak eğitimi aksatıp okulu tahrip kişilerin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı