Advert

PRATİK VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK VATANDAŞA GÜVEN VERİYOR

Ak Partili Bağlar Belediyesi’nin pratik ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ilçedeki değişimi devam ettirerek vatandaşlara güven veriyor. Vatandaşların, yaşadıkları yerlerle ilgili aktardığı sorunlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla zam

PRATİK VE ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK VATANDAŞA GÜVEN VERİYOR
Bu içerik 1427 kez okundu.

Ak Partili Bağlar Belediyesi’nin pratik ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ilçedeki değişimi devam ettirerek vatandaşlara güven veriyor. Vatandaşların, yaşadıkları yerlerle ilgili aktardığı sorunlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla zaman kaybı yaşanmadan ekipler tarafından çözüme kavuşturuluyor. Şeyh Şamil Mahallesi’nde kötü görüntü oluşturan sokak tablosu Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmasıyla ortadan kaldırılırken, vatandaşın talebini öncelleyen hizmet anlayışı memnuniyet yaratıyor.

 

VATANDAŞ İHBAR EDİYOR, BELEDİYE ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR

 

Vatandaş,gördüğü eksiklikleri,karşılaştığı sorun ve talepleri dile getirerek belediyeye ihbarda bulunuyor, belediye ekipleri mağduriyet yaşanmaması için pratik ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile müdahale ederek iletilen sorunları kısa sürede ortadan kaldırıyor. Halkın yaşam kalitesini yükseltmek için ortaya konulan pratik ve çözüm odaklı belediyecilik, Bağlar Belediyesi tarafından yerine getirilerek vatandaşa güven aşılanıyor. Kimi zaman başka kurumların ihmalinden kaynaklanan sorunlar da yine bu şekilde çözüm kavuşturularak vatandaşların günlük yaşantısı rahatlatılıyor. İletilen sorunların çözümünde sağlanan geri dönüşüm ve pratik çözüm anlayışından memnun kalan vatandaşlar günün her saatinde kitle iletişim araçları üzerinden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ulaşıyor, Başkan Beyoğlu’nun talimatıyla da hemen müdahale edilerek bir çok noktada olumsuz tablolar olumlu hale dönüştürülüyor.

 

KÖTÜ GÖRÜNTE VE RİSK OLUŞTURAN TABLOYA ANINDA MÜDAHALE

 

Pratik ve çözüm odaklı belediyeciliğin sonuç getirdiği yerlerden biri Şeyh Şamil Mahallesi oldu. Yıpranan rögarlar,bozulan parke taşları ve bunların neden olduğu çevre kirliliği. Aynı zamanda çocuklar için risk oluşturan bu görüntü duyarlı vatandaşlar tarafından görüntülenerek belediyeye iletildi. Hemen harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz görüntülerin yaşandığı bölgede çalışma başlatarak kısa sürede elverişli hale getirdi. Belediye ekiplerinin çözüm odaklı hizmet anlayışı sonrasında çevrede yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

Başkan Beyoğlu , ”Belediyecilik vatandaşı oyalamak değil, pratik ve çözüm odaklı hizmet anlayışını uygulamaktır.  İlçemizin neresinden bize sorun ve talep ulaştırılırsa hemen çözüm üretiyoruz. Bu şekilde halkımızın güvenini kazanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı