Advert

ŞEHİR MERKEZİNDE KÖSTEBEK YUVASINA DÖNEN YOL MODERNİZE EDİLDİ

Bağlar Belediyesi, uzun yıllar yenilenmediği için köstebek yuvasına dönen Mevlana Halit Mahallesi’ndeki yolları yenileyerek ulaşım için modern ve kullanışlı hale getiriyor. E Tipi Cezaevi’ne giden güzergahta yer alan 476.sokağın önce alt yapısı yenilendi,

ŞEHİR MERKEZİNDE  KÖSTEBEK YUVASINA DÖNEN YOL MODERNİZE EDİLDİ
Bu içerik 1350 kez okundu.

HAFIZALARA ENKAZ GÖRÜNTÜLERİYLE KAZINMIŞTI

Bağlar Belediyesi, uzun yıllar hizmet alamamaktan yakınan ve yenilenmeyen yollardan dolayı ulaşımda sıkıntı yaşayan bir mahalleyi daha hizmetle buluşturarak tepki çeken olumsuz görüntülerden arındırıyor. İlçenin nufüs bakımından en eski ve kalabalık yerleşim yerleri arasında yer alan Mevlana Halit Mahallesi’nde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan alt yapı yenileme ve modernize çalışmalarında hizmet eli bir sokağa daha dokundu. E Tipi Cezaevi ile Direkhane arasında bulunan ve iki caddeyi birbirine bağlayan 476.sokağın hafızalara kazınan harabe görüntüsü ortadan kaldırıldı. Önce bozuk olan yolu yenileyen ekipler, ardında da belediyenin kendi üretimi olan Karacadağ bazalt taşından meydana getirilen sıcak asfaltla bin 200 ton asfaltlama yaparak sokağı güzelleştirdi.

“İLK KEZ BÖYLE BİR HİZMET GÖRDÜK” DİYEN MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte çalışmaları yerinde takip eden Başkan Beyoğlu, pandemi ve hava sıcaklığına rağmen fedakarca çalışan ekiplere teşekkür etti. Çevredeki vatandaşlarla görüşerek hizmet çalışmaları hakkında bilgi veren Beyoğlu,”İlk kez böyle bir hizmet görüyoruz. Burası özellikle kış döneminde bizim içim çile haline geliyordu. Siz buna son verdiniz” diyen mahalle sakinlerinin teşekkür mesajlarıyla karşılandı.

Beyoğlu, ekiplerin çalışması sırasında mahallede kısa bir ziyaret turu da yaptı. Kendisine ilgi gösteren çocuklarla resim çeken Beyoğlu, mahallenin minik müdavinlerine çeşitli hediyeler takdim ederek yüzlerini güldürdü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü