Reklamı Geç
Advert
Advert

Ergani'de dezenfekte çalışması sürüyor

Ergani ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı bulvar, cadde, yol, sokak, kaldırımlar ve vatandaşların ortak kullanım alanları tazyikli suyla yıkanarak dezenfekte çalışması yapıldı.

Ergani'de dezenfekte çalışması sürüyor
Bu içerik 12480 kez okundu.
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, belediye olarak Kovid-19'la mücadele kapsamında cadde ve sokaklarda çalışma yaptıklarını belirtti.
Vatandaşların sağlığını korumak için en üst düzeyde çalışma yaptıklarını vurgulayan Öztük, şunları kaydetti:
"Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarında yoğun bir dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyoruz. Cadde ve sokakları yıkama çalışmalarımız belirli bir program dahilinde devam ediyor. İlçemiz genelinde alınan tüm tedbirler halkımızın sağlığı ve güvenliği için."
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
11 yıllık husumet sona erdi
11 yıllık husumet sona erdi
Diyarbakır’da zehir tacirlerine darbe: 34 bin hap ve kilolarca kokain
Diyarbakır’da zehir tacirlerine darbe: 34 bin hap ve kilolarca kokain