Advert

TEHLiKE SAA‡IYORLAR!

ilçede son aylar içinde meydana gelen motosiklet kazalarına bağlı olarak birçok kişinin hayatını kaybetmesi, ortaya çıkan endişeleri doğrular nitelikte!

TEHLiKE SAA‡IYORLAR!
Bu içerik 3438 kez okundu.

 

Son yıllarda Ergani’de baş gösteren gençlerin motosiklet ve hız merakı, hem can yakıyor hem de rahatsız edici bir takım durumlardan dolayı vatandaşların tepkisini çekiyor. Özellikle iki yıl içerisinde birçok vatandaş, motosikletlerdeki aşırı hız unsurundan dolayı canından oldu. Son olarak, geçtiğimiz günlerde aşırı hız yapan bir motosikletin yaptığı kaza sonucu Arif Yaman ve motosiklet sürücüsünün aynı kazada yaşamını yitirmesi durumun vahametini açıkça ortaya koyuyor.

            Son yıllarda ilçe merkezinde motosiklet ve hız meraklılarının sayısının artması ve olası kazalara davetiye çıkartması denetim eksikliklerini gündeme getirdi. Ara cadde ve sokaklarda kıyasıya bir yarış içine giren gençler, her an olası bir faciadan habersiz birbirleriyle hız yarışına giriyorlar. Ehliyetsiz, plakasız, kask takmadan ve egzozu çıkarılarak çevreye rahatsızlık veren motosikletler vatandaşları canından bezdirdi. Özellikle gece sokaklarda, ana caddelerde egzozu çıkararak dolaşan, gürültü yaparak yarışan bazı gençlerin denetim boşluklarından yararlanarak vatandaşları rahatsız etmeleri tepki çekiyor. Son iki yıl içinde meydana gelen motosiklet kazalarında can kayıplarının da yaşanması nedeniyle bu duruma dikkat çekmemizi isteyen birçok vatandaş, gerek çıkarttıkları egzoz sesleriyle milleti rahatsız eden, kendi zevkleri için topluma ve çevreye rahatsızlık veren, insanların canlarına mal olan sorumsuz kişilerin denetim mekanizmalarının etkinleştirilerek bertaraf edilmeleri gerektiğini söylediler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak