Advert

TOKiç™ de Su Sorunu Sona Erdi

TOKiç™de uzun zamandan bu yana yaşanan su sıkıntısı nihayet giderildi. Ergani Belediyesi tarafından yapılan sondaj çalışmaları olumlu neticelendi.

TOKiç™ de Su Sorunu Sona Erdi
Bu içerik 3890 kez okundu.

 

Yapılan sondaj çalışmaları kapsamında açılan iki adet kuyu, toplu konutlarda uzun zamandan bu yana su sıkıntısı çeken vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

            Yapıla sondaj çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fesih Yalçın şunları söyledi: “Bu yaz sezonunun son çeyreğinde bölgemizdeki iklim şartlarına bağlı olarak TOKi’deki su kuyularımızdaki kaynaklarımızda çekilme meydana geldi. Bu sırada lokal anlamda tankerlerle önlemler alırken bir yandan da sondaj çalışması başlatarak vatandaşlarımızın kısa sürede mağduriyetlerini gidermek istedik. Yürüttüğümüz sondaj çalışmaları neticesinde saniyede 12 debi su kaynağına ulaştık. Şuanda toplu konuttaki vatandaşlarımızın su sorunu kalmamıştır” diye konuştu. TOKi’de yürütülen sondaj çalışmaları kapsamında ikinci bir kuyu daha açıldığını belirten Başkan Yalçın, toplu konutta ileride yaşanabilecek su sıkıntısını öngörerek yedek bir kuyu daha açtıklarını, ileriki zaman dilimlerinde su sıkıntısı baş göstermesi halinde, ihtiyacın yedek kuyudan karşılanacağını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?