Advert

GAœNDAœZ OYUN PARKI GECE TiNERCi MEKA‚NI!

Ergani istasyon Mahallesindeki yıkılmak üzere olan harabenin içindeki tehlikeye aldırış etmeden oyun oynayan çocukların hayatı risk altında!

GAœNDAœZ OYUN PARKI GECE TiNERCi MEKA‚NI!
Bu içerik 3323 kez okundu.

 

istasyon Mahallesi Çiftlik Sokakta bulunan, gündüzleri mahalledeki çocukların oyun alanı olarak kullandıkları harabeyi, geceleri de uyuşturucu madde kullananlar mesken tutuyor. Çocukların harabe bina içerisinde oyun oynaması aileleri tedirgin ederken, mahalle sakinleri, gündüz çocukların oyun alanı olan harabe binanın gece balici, tinerci ve sarhoşların mekânı olduğunu belirttiler. Vatandaşlar, okulların tatil olması sebebi ile çocukların akşama kadar sokakta olduğu bu zamanda harabe binanın çevre açısından risk taşıdığını belirterek, burasının tiner ve bali çekenlerin mekânı olmaktan kurtarılması istendiler. Mahalle Muhtarı Mustafa Güzel ise bir kısmı yıkılmış, bir kısmı da yıkılmak üzere bulunan harabe evin, birilerinin canını yakmadan biran evvel yıkılması gerektiğini söyledi.

ÇOCUKLAR TEHLiKE ALTINDA!

            Ergani ilçesinde birçok cadde ve sokakta bulunan metruk binalar vatandaşları tedirgin ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Sanayi ve ismet Paşa Mahallelerinde bulunan ve adeta uçucu madde kullanıcılarının mekânı haline gelen harabelerin yıkılması konusunda vatandaşların tepkisinin ardından, bir tepki de istasyon Mahallesinden geldi. Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan bir kısmı yıkılarak harabe haline gelmiş binanın oluşturduğu tehlike tedirginlik yaratırken, duruma tepki gösteren mahalle sakinleri yetkililere seslendi.

AiLELER ENDiŞELi

            Çocukların bu harabe bina içerisinde oyun oynaması aileleri tedirgin ederken mahalle sakinleri, gündüz çocukların oyun alanı olan harabe binanın gece balici, tinerci ve sarhoşların mekânı olduğunu belirttiler. Vatandaşlar, okulların tatil olması sebebi ile çocukların akşama kadar sokakta olduğu bu zamanda çevre açısından binanın enkazının risk taşıdığını; gece alkol bağımlıları, tiner ve bali çekenlerin mekânı olmaktan kurtarılması istendi. istasyon Mahalle Muhtarı Mustafa Güzel, mahallelerinde bulunan metruk binaların gündüzleri içinde oyun oynayan çocukların hayatını tehdit ettiğini, geceleri de harabe yapıyı mesken tutan tinerciler yüzünden mahalleliyi tedirgin ettiğini söyledi. Muhtar Güzel, birilerinin canının yanmadan öncelikle belediye ekiplerinin harabe binanın ayakta duran diğer kısmını yıkması gerektiğini, emniyet birimlerinin de uçucu madde kullanıcılarının mahalleden bertaraf edilmesi konusunda gerekli tedbirlerin almasını istedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?