Advert

NEVROZ’UN STARTI DİYARBAKIR’DA VERİLECEK

Bu yıl ki Nevroz Bayramı kutlamalarının startı DTK, DBP ve HDP Eş Genel Başkanlarının katılımıyla yarın Diyarbakır’da yapılacak basın toplantısıyla verilecek

NEVROZ’UN STARTI DİYARBAKIR’DA VERİLECEK
Bu içerik 3418 kez okundu.

 Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Halkların Demokratik Partisi (HDP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Parti Meclisi (PM), milletvekilleri ve il eşbaşkanları ile Özgür Kadın Hareketi (TJA) temsilcilerinin Nevroz Bayramı öncesinde yapılacak çalışmalara ilişkin Diyarbakır’da toplantı gerçekleştirdi.

Demokratik kitle eylemleri yapılacak

HDP İl Örgütü binasında basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, bu yılki Nevroz kutlamalarının ana teması belirlendi.  Nevroz kutlamalarının startı yarın Diyarbakır’da gerçekleştirilecek basın toplantısı ile verilecek. Sur ilçesindeki Demir Otel’de yapılacak basın toplantısına HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, DTK Eş Genel Başkanları Berdan Öztürk ve Leyla Güven, DBP Eş Genel Başkanları Saliha Aydeniz ve Keskin Bayındır ile Kürdistani İttifak Çalışması içerisinde yer alan diğer parti temsilcileri katılacak. (Haber Merkezi)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?