Advert

Diyarbakır’da bir dolandırıcılık iddiası daha

Diyarbakır’da bulunan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nde dolandırıcılık, sahte evrak tanzim etmek ve görevi kötüye kullanma iddiaları sonrasında inceleme başlatıldı.

Diyarbakır’da bir dolandırıcılık iddiası daha
Bu içerik 2679 kez okundu.

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nde yaşanan yolsuzluk, evrakta sahtecilik iddiaları üzerine eski Yönetim Kurulu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Aslanhan Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. CİMER’e de başvuran Aslanhan, usulsüz işlemler nedeniyle yönetim ile hep karşı karşıya geldiklerini, Birliğin amaç ve hedeflerinden sapmasına neden olduğunu, Başkan Yardımcısı olmasına rağmen muhasebe kayıtlarının ve karar defterleri gibi önemli evrakların kendisinden saklandığını ifade etti.

Söz konusu iddiaları 3 Temmuz 2019 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş kurulu Başkanlığına, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Kontrolörler Başkanlığı’na başvurduğunu kaydeden Aslanhan, usulsüz bir şekilde kendisinin yönetimden düşürüldüğünü ifade etti.

Aslanhan’ın iddiaları üzerine Ankara’dan görevlendirilen 4 kontrolörün halen Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nde incelemelerini sürdürdüğü bildirildi. (Kaynak: Gazete İstasyon)

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak