Advert

4 kilo altın gasp edildi

Diyarbakırç™ın Bismil ilçesinden Silvan ilçesine altın sevkiyatı yapan aracın önünü silah zoru ile kesen maskeli soyguncular 4 kilo altını alarak izini kaybettirdi.

4 kilo altın gasp edildi
Bu içerik 3568 kez okundu.

Diyarbakır’da maskeli altın soygunu gerçekleşti. Bismil ilçesinde altın toptancısı olarak faaliyet gösteren Adıgüzel Kuyumculuk aracı geçtiğimiz hafta Silvan Bismil yol ayrımında uzun namlulu silahlı maskeli kişiler tarafından kesildi. Soyguncular silah zoruyla araçta bulunan Serhat Adıgüzel ve Bayram Yılmaz’ı indirip elerini bağladıktan sonra kasada bulunan 400 bin TL değerindeki 4 kilo altını alıp kaçtı.

Diyarbakır il Jandarma ekipleri maskeli gaspçıları bulmak için çok yönlü soruşturma başlattı.

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul, kuyumcuların can güveni olmadığını söyledi. Valiliğin silah ruhsatı vermediğini söyleyen Akkul, “Kuyumcu esnafımız silahsız olduğu için soyguncuların hedefi haline geldi. Valilik silah ruhsatı için bizden 12 bin TL bağış adı altında para istemektedir. Esnaflarımız bu parayı ödeyemediği için ruhsat alamıyor. 350 esnafımız ile konuyu Başbakanlığa taşıyacağız”dedi.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak