Advert

Erganispor'da Hoca Emin Sevmiş

Sarı siyahlı ekip,Tecrübeli teknik direktör Emin Sevmiş ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Erganispor'da Hoca Emin Sevmiş
Bu içerik 3745 kez okundu.

 

Teknik direktörlük konusunda bir süredir bocalayan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erganispor, nihai kararını Diyarbakırspor'un tarihteki ilk resmi golünü atan ve yıllarca Diyarbakırspor'da futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet eden Emin Sevmiş'te kıldı.

Sarı siyahlı ekip,Tecrübeli teknik direktör Emin Sevmiş ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

 Önceki akşam Erganispor kulüp binasında Teknik Direktör Emin Sevmiş ile bir araya gelen sarı siyahlı yöneticiler, Sevmiş ile sezon sununa kadar anlaştı.

“Sezon sonuna dek anlaştık” Erganispor Kulüp başkanı Cemal Dolu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Teknik direktörlük konusunda bir süre şansızlıklar yaşadık. Ancak, nihai kararımızı Diyarbakır'ın deneyimli Teknik Direktörü Emin Sevmiş'te kıldık. Emin hocayı Erganispor kulüp tesislerine davet ettik. Kendileri de büyük bir incelik göstererek Ergani'ye geldi. Tesisimizi gezdirdik. Hayran kaldı. Daha sonra kendisiyle yaptığımız görüşmeler neticesinde sezon sonuna dek anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Tecrübeli teknik direktör Emin Sevmiş sitemize şu açıklamalarda bulundu.

''Erganispor ile sezon sonuna kadar anlaştık.Hedefim Erganispor'u şampiyon yapmaktır.Erganispor camiası ile birlik olup,bütünleşip şampiyonluğa ulaşacağımızdan adım gibi Emin'im.Yılların verdiği futbol tecrübemle klübe katkı sunmak ve geleceğin Erganispor'unu oluşturmak adına bu görevi kabul ettim,hayırlı olsun diyorum ve destekleri için herkese şimdiden teşekkür ediyorum''


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak