Advert

ESKi BAŞKANLAR GA–REVE

Adım adım kapanmaya giden Diyarbakırsporç™un tarihe karışmaması için hayatta olan başkanlara çağrı var.ç™Kulüp kapanırsa hiçbir başarı ve başkan hatırlanmayacakç™ diyen spor adamları, eski başkanlardan sorumluluk almaları istiyor.

ESKi BAŞKANLAR GA–REVE
Bu içerik 3593 kez okundu.

 

HEPiNiZiN BU KULÜBE BORCU VAR!

Diyarbakırspor kurulduğu 1968’den bu yana ilk kez kapanma tehlikesi geçiriyor. Transfer yasağı devam eden, yerli futbolcuları tarafından bile terk edilen, kamp yapamayan, teknik direktörü olmayan ve maddi sorunlarla boğuşan Yeşil-Kırmızılı kulübe kısa sürede bir ‘sihirli el’ değmezse kapısına kilit vurulduğu gibi şampiyonluklar yaşayanlar dâhil tüm başkan ve yöneticiler de tarihin sayfaları arasına karışacak. Birkaç yıl içinde hiçbir başarı konuşulmayacak, geçmişte yaşanan tüm başarılar unutulacak. Belki şehir yeni bir takımla yoluna devam edecek ancak 45 yıl önce büyük emeklerle kurulan Diyarbakırspor yok olacak, başarılarıyla övünen başkanların bir değeri kalmayacak. Bu düşüncede olan spor adamları, eski başkanlardan vefa borçlarını ödemek için kulübe sahiplenmelerini istiyor.

KATKIDA BULUNUN

Spor adamları,”Diyarbakırspor bu insanlara etiket kazandırdı. Hepsi halen eski başkanlar olarak anılıyor ve saygı görüyor. Ama kulüp kapanırsa bu başarılar çöpe atılmış olacak. 1-2 yıl sonra kimse konuşmaz, sonraki nesiller hatırlamaz bile. Diyarbakırspor bu insanlara çok şey kazandırdı. Makam, mevki ve itibar sahibi oldular. Her birinin kendine göre elde ettiği güç var. Şimdi onlar vefa göstererek kulübü bu zor durumda ayağa kaldırmalıdır. Burada isim önemli değil, önemli olan vefa örneği gösterip kulübün kurtulmasına katkıda bulunmaktır.

GÜN SORUMLULUK ALMA GÜNÜDÜR

Gün artık akıl vermenin, kendilerinin dışındaki dönemleri sorgulamanın, kişisel ihtiraslar peşinde koşmanın değil, sorumluluk almanın günüdür. Bu durumda kim olursa olsun kulübü kurtarmaya çalışan kişi veya kişiler kahraman olur. Takımı Süper Lig’de şampiyon yapmış gibi tarihe geçerler. Eski başkanlar ve yöneticiler bu tarihi sorumluluktan kaçmamalıdır. Efsane olmak, kahraman olmak paralı dönemlerde başkanlık yapmayı değil böyle bir dönemde lider olarak ortaya çıkmayı gerektirir. Eski başkanlar ve yöneticiler isterse Diyarbakırspor tekrar şaha kalkar, onlar istemezse kulüp kapanır.” şeklinde görüş belirttiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak