Advert

KESK’ten greve katılım çağrısı

KESK Diyarbakır Şubeler Platformu, hükümet ve sendikalar arasında devam eden TİS görüşmelerine ilişkin yarın gidecekleri grev için kamu emekçilerine çağrı yaptı.

KESK’ten greve katılım çağrısı
Bu içerik 1018 kez okundu.
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Diyarbakır Şubeler Platformu, hükümet ve sendikalar arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerine ilişkin Eğitim Sen 1 Nolu Şube binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Platform Dönem Sözcüsü Nasır Demirkıran, fahiş oranda zamların yaşandığı bir süreçte gidilen görüşmede hakları elinden alınan milyonlar olarak yarın "İnsanca bir yaşam ve güvenli bir iş" şiarıyla 1 gün sürecek greve gideceklerini söyledi. 
 
KATILIM ÇAĞRISI 
 
Demirkıran, hükümet ve yetkili sendikanın zam oranında anlaşamaması nedeniyle Kamu Görevlileri Hakem Kurulu’na taşınan pazarlığın sonucundan adil bir karar çıkmayacağını belirtti. Demirkıran, “Hak verilmez mücadele ile alınır” ilkesi ile ortak mücadeleyi yükseltme çağrısı yaparak, "En başından beri bu ilke doğrultusunda, kamu emekçilerinin ortak çıkarları için mücadele eden, bunun için bedeller ödeyen konfederasyonumuz KESK her zaman olduğu gibi bugün de üzerine düşen sorumluluğun gereğini getirmeye hazırdır" dedi. 
 
Demirkıran, tüm kamu emekçilerini, kendilerini yok sayan ve alay eden teklifler sunanlara karşı haklarını korumak için yarın gidecekleri g(ö)reve katılmaya çağırdı.
KESK Diyarbakır Şubeler Platformu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı