Advert

Erganisporç™da Görev Dağılımı Yapıldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligç™i (BAL)ç™da mücadele edecek olan Erganisporç™da yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Erganisporç™da Görev Dağılımı Yapıldı
Bu içerik 3320 kez okundu.

 

Erganispor Kulüp Tesislerinde Cemal Dolu başkanlığındaki Erganispor yönetimi görev dağılımı yaparak yeni yol haritasını belirledi ve çalışmalara başladı.

ÜZÜLMEZ VE SEVMiŞ iLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Erganispor yönetimi gerçekleştirdiği toplantı sonrası teknik direktör sorununu çözmek için görüşmelere başladı. Öncelikle geçtiğimiz sezonlarda da Erganispor’u çalıştıran ve Erganispor’u şampiyonluğa ulaştıran Şadan Üzülmez’e teklif götüren yönetim, Üzülmez’in olumsuz cevap vermesi üzerine geçtiğimiz sezon Yeni Diyarbakırspor ile başarılı maçlara çıkan ‘ Hoş Hoş’ lakaplı Emin Sevmiş’i gündemine aldı. Önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi beklenen tarafların anlaşması beklenirken, Erganispor yönetimi farklı alternatifleride düşünmeye başladı.

EN iYiSiNi YAPACAĞIZ

Erganispor Kulüp Başkanı Cemal Doğu, yeni sezon öncesi hazırlıklarına en kısa sürede başlayacaklarını belirterek Erganispor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını belirtti. Doğu;” Geçtiğimiz günlerde görevi alan yönetim kurulumuz hemen kolları sıvadı ve göreve başladı. Öncelikle takımımızda herkesin görevinin belirlenmesi amacıyla görev dağılımı yapıldı. Buna göre Ercan Kınık hem ikinci başkanımız hemde futbol şube sorumlumuz oldu. Süleyman Kızan, basın sözcülüğü görevine getirilirken, Yılmaz Kaçar idari işlerden sorumlu yönetici görevine getirildi. Cengiz ve Ensari Malkoç arkadaşlarımız Mali işlerden sorumlu yönetici olurken, Ekrem Şenvar’da tesislerden sorumlu görevine getirildi. Yönetimimiz gerçekleştirdiği toplantıda hoca konusunda birkaç isim üzerine tartışmaya başladı. Öyle tahmin ediyorum ki önümüzde ki birkaç gün içerisinde hoca sorunumuzu çözerek transferlerimize başlayacağız. Ve Erganispor’u yeniden 3. Lig’e çıkarmak için çabalayacağız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak