Advert

Ambulans Sıkıntısı

Ergani Devlet Hastanesinde ambulans sıkıntısı yaşanıyor. Hastane ve 112 acil servis bünyesinde bulunan birer adet ambulans ilçe potansiyeline cevap veremez durumda.

Ambulans Sıkıntısı
Bu içerik 3983 kez okundu.

 

Elazığ- Diyarbakır karayolu üzerinde bulunması dolaysıyla trafik kazalarının ve acil vakalarının yoğun olduğu merkez konumdaki Ergani devlet Hastanesinde ambulans eksikliği yaşanıyor. Devlet hastanesindeki ambulans eksikliği ve röntgen cihazının arızalı olmasından dolayı mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

            Nüfusu köylerle birlikte yaklaşık 120 bine ulaşan Ergani ilçesindeki merkez konumundaki devlet hastanesinde sadece iki adet ambulans hizmet veriyor. Biri devlet hastanesi envanterinde bulunan ambulans hasta nakil görevi görürken, diğer 112 acil servis envanterinde bulunan tek ambulans ise, acil olan trafik kazaları ve diğer acil durum vakalarında merkez ve köylerle birlikte civar ilçelere de tek başına yetişmeye çalışıyor. Öte yandan yaklaşık bir haftadan bu yana hastanedeki röntgen cihazının bozuk olmasından dolayı polikliniklerde mağdur olan vatandaşlar yetkililerin hastane ile alakalı bu sorunlara biran önce çözüm bulmalarını istediler. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı