Advert

Hevselç™de şüpheli cinayet

Diyarbakır Sur ilçesi Hevsel bahçelerinde korkunç bir cinayet yaşandı Şehmus Aksel isimli 80 yaşındaki kişi silahla öldürüldü.

Hevselç™de şüpheli cinayet
Bu içerik 3728 kez okundu.

 

Mardin nüfusuna kayıtlı olan ancak uzun yıllardan buyana Diyarbakır’da yaşayan Şehmus Aksel ile oğlu Sadık Aksel ile birlikte Gazi Köşkü karşısında bulunan Hevsel Bahçeleri mevkiinde mantar toplamaya gitti. Ağaçlık bölgeye giden baba ile oğul, farklı yerlerde mantar aramaya başladı. Mantar toplarken silah sesi üzerine babasının bulunduğu bölgeye giden Sadık Aksel, 80 yaşındaki babası Şevket Aksel'in cansız bedeni ile karşılaşarak polise bilgi verdi.Olay yerine giden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra sağlık ekipleri ilk incelemeyi yaptı. Kafasına sıkılan kurşun ile olay yerinde hayatını kaybeden Şevket Aksel'in cansız bedeni nöbetçi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine ifade veren S. Aksel, mantar toplamak için ağaçlık alanda bulunduklarını ve babasını vuran kişileri görmediğini söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi