Advert

Yeni Başkan Cemal Dolu

Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Erganispor'da Rıfat Yılmaz'ın istifasından boşalan koltuğa Cemal Dolu seçildi.

Yeni Başkan Cemal Dolu
Bu içerik 3346 kez okundu.

Erganispor'da yeni başkan Mehmet Cemal Dolu oldu.
Erganispor Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede yönetim kurulu kendi arasında adayını belirledi ve Mehmet Cemal Dolu, Erganispor'un yeni başkanı oldu.
Gerçekleştirilen seçim sonrası başkan seçilen Cemal Dolu, yaptığı  açıklada ;
KOLLARI SIVADIK

Cemal Dolu, istifa ederek görevini bırakan başkan Rıfat Yılmaz'a emeklerinden ötürü teşekkür ederken, Erganispor'u hak ettiği yere taşımak için kolları sıvadıklarını belirtti. Dolu," Öncelikle yeni yönetimimiz Erganispor camiasına hayırlı vede uğurlu olsun. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçim sonrası yönetimdeki arkadaşlarım bana güvenerek destekledi. Bu anlamda hepsine birkez daha teşekkür ederim. Rıfat Yılmaz'a emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Şimdi işimiz dahada zor. Hemen kolları sıvadık. Erganispor'u şampiyon yapabilmek için sıfırdan bir kadro kuracağız. Önce hoca sorunumuzu arkasından transfer çalışmalarımızı başlatacağız. iyi bir ekip kurarak Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) şampiyon olmak istiyoruz. Bu anlamda gerek Kaymakamımız, gerekse Belediyemizden destek bekliyoruz" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak