Advert

Zeytinburnu Belediyesi A‡ermik'te iftar verdi

Belediye Başkanı Aydın: ''Zeytinburnu ile A‡ermik ilçesi arasında gönül köprüsü kurduk''.

Zeytinburnu Belediyesi A‡ermik'te iftar verdi
Bu içerik 3169 kez okundu.

 

istanbul'un Zeytinburnu ilçe Belediyesi'nce Çermik ilçesinde bin kişiye iftar verildi. Belediyece düzenledikleri iftar için Çermik'e gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK parti Milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Cuma içten ve Süleyman Hamzaoğulları ile Belediye Başkanı Mehmet Akdağ'ı makamında ziyaret etti.Aydın ve milletvekilleri ziyaretin ardından belediye binasının bahçesinde Zeytinburnu Belediyesi'nce düzenlenen iftara katılarak oruç açtı.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Beyaz, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, daha önce bazı milletvekilleri ile Zeytinburnu Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini hatırlatarak, belediyeden bir heyetin de Çermik ilçesini ziyarete geldiğini söyledi.

iki belediye arasında ''kardeşlik köprüsü'' oluşturduklarını ifade eden Beyaz, ''Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın belediye çalışanları ile ilçemize gelerek bize onur verdiler. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve bütünleşme ayıdır. Başbakanımızın dediği gibi, 'istanbul'da ne varsa Diyarbakır'da da o olacaktır, izmir'de ne varsa Hakkari'de de o olacaktır'. inşallah her şey daha iyi olacak. Bunun için çalışıyoruz'' dedi.

Milletvekili içten ise düzenledikleri program ile Zeytinburnu Belediyesi'nin Çermik'e kardeşlik eli uzattığını belirtti.
    
 -''Paylaşmanın mutluluğunu Çermik'te yaşadık''-

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, ilçeye gelmelerine Zeytinburnu'nda yaşayan Çermikliler'in vesile olduğunu, Diyarbakır'da kendilerine gösterilen yakın ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.Çermik'i çok beğendiklerini, herkesin ilçeyi görmesini arzu ettiğini ifade eden Aydın, hem coğrafyasını hem de insanlarını çok sevdiklerini belirtti.

Aydın, ''Paylaşmanın mutluluğunu Çermik'te yaşadık. iyi ki gelmişiz, iyi ki bu havayı teneffüs etmişiz. Zeytinburnu'nda birçok Çermikli, Diyarbakırlı kardeşimiz yaşıyor. Biz o kardeşlerimiz sayesinde Diyarbakır'ı sevdik. Zeytinburnu ile Çermik arasında gönül köprüsü kurduk. Zeytinburnu Diyarbakır'dır, Zeytinburnu Çermik'tir, Zeytinburnu Türkiye'dir'' diye konuştu.

Çermik Belediye Başkanı Akdağ ise iftara katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, barışa ve kardeşliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde Zeytinburnu Belediyesi ile belediyeleri arasındaki kardeşliğin bölgede de kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Zeytinburnu Belediyesi'nin 2 yıl önce başlattığı ve geleneksel hale getirdiği ''Sokak iftarları'' programına Çermik'te bin kişinin katıldığı belirtildi.
   
 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine