Advert

Diyarbakırspor kongresi ertelendi

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig 3. Grupç™ta mücadele edecek olan Diyarbakırsporç™un dün saat 12.30ç™da Diyarbakır Esnaf ve SanatkA¢rlar Odaları Birliği Konferans Salonuç™nda yapılması gereken olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle erte

Diyarbakırspor kongresi ertelendi
Bu içerik 3351 kez okundu.

10 delege ve 10 gazeteci geldi

Dün saat 12.30’da yapılması gereken kongre salonuna 10 dolayında delege ve 10 kadar da gazeteci geldi. Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, çoğunluğun sağlanmaması üzerine kongrenin önümüzdeki hafta aynı yer ve aynı saate ertelendiğini açıkladı. Kongrenin ertelemesinden sonra gazetecilere açıklama yapan Edemen, “Liglerin başlamasına 2 aydan kısa bir zaman kaldı. Bu kongrenin ertelenmesi hiçte iyi olmadı. Oysa biz bir haftadan beri delegelerin kongreye gelmeleri yönünde sms atıyorduk” dedi.

“Yokum” deyip açık kapı bıraktı

Önümüzdeki hafta kulübe aday olup olmayacağı konusunda henüz karar veremediklerini ifade eden Edemen, “Yeniden devam etmemiz konusunda şu an itibarıyla bir çalışma yok. Ancak, görevimizin başındayız. Geçen hafta personele 100 bin lira ödeme yaptık. Kamp yerini de belirledik. Devam edip etmeyeceğimiz netlik kazanmadığı için bir hoca ile anlaşma sağlayıp takımı kampa gönderemedik. Böyle bir durum yapmamız doğru değildi. Bu nedenle Bir hocaya imza attıramadık” diye konuştu. 

“Milyonlarımızı kulübe hibe etmemizi beklemeyin”

Diyarbakırspor’dan alacaklarıyla ilgili de konuşan Edemen, sözlerini şöyle noktaladı: “Yine bir haftadan bu yana smslerle delegelerin oy kullanabilmeleri için kulübe gelip makbuz karşılığında 150 liralık aidatlarını ödemeleri çağrısında bulunduk. 197 delegeden bir Allah’ın kulu gelip yıllık aidatını ödemedi. 150 lira aidat ödemeyenler, bizden milyonlarımızı kulübe hibe etmemizi beklemesin.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı