Advert

Eleştirilere Tepki

Dolu, kendisini eleştirenlere sert yanıt verdi. Kendisini eleştirenlerin art niyetli olduklarını belirten Dolu, başkanlık gibi bir derdinin olmadığını belirtti.

Eleştirilere Tepki
Bu içerik 3421 kez okundu.

 

Erganispor ikinci başkanı Cemal Dolu, kendisini eleştirenlere sert yanıt verdi. Kendisini eleştirenlerin art niyetli olduklarını belirten Dolu, başkanlık gibi bir derdinin olmadığını belirtti.

 

BENiM BAŞKANLIK DERDiM YOK

 

işte Cemal Dolu’nun açıklaması;

 

“ Bazı çevreler internet sitelerinde taraftar adı altında yorum yaparak beni eleştiriyorlar. Bunların art niyetli olduğundan şüphem yoktur.

Erganispor taraftarı herkesi iyi tanır. 12-13 yıldan bu tarafa 

Erganispor ‘a hizmet etmekteyiz. Bunda asla bir çıkarımız olmadı, olamazda. Aksine ailemizden sağlığımızdan ve maddi gücümüzden fedakârlık yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz.

Beraber çalıştığım başkan ve yönetici arkadaşlar ve hatta hocalar dahi beni çok iyi tanırlar. Başkanlık gibi bir heves ve derdim yok. Konumum itibari ile zamanımda yok. Öyle kolay değil bu işler. içine girince belli olur. Başkalarının kalemşorluğunu yapmak ile bu işler olmaz. Herkesi insaflı olmaya davet ediyorum.

insanları eleştirirken insaflı ve vicdanlı olmak gerek

Erganispor Yönetimi işinin başındadır. Zamanı gelince sağda, solda konuşanlar, kalemşörlük yapanlar gelir aday olurlar o zaman görürüz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak