Advert

Mızraklı Büyükşehirç™in çalışma alanlarını inceledi

Mızraklı Büyükşehirç™in çalışma alanlarını inceledi
Bu içerik 637 kez okundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Çevre Koruma ve Kontrol, Sosyal Hizmetler ile Gençlik ve Spor Hizmetleri daire başkanlıklarına bağlı çalışma alanlarında denetimlerde bulundu, personellerle bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma alanlarında incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Çevre Koruma ve Kontrol, Sosyal Hizmetler ile Gençlik ve Spor Hizmetleri daire başkanlıklarına bağlı hizmet veren birimleri ziyaret eden Mızraklı, yetkililerle görüştü çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı. Mızraklı’ya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti.

ilk önce Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının Mardinkapı – Kabe Köprüsü hattında başlattığı asfaltlama çalışmalarını inceleyen Mızraklı, birim amirlerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Mızraklı, hat boyunca yürütülen tüm çalışmaların titizlikle ele alındığını belirterek, asfaltlama ile beraber eksikliklerin giderilmesini istedi. Çalışanlara kolaylıklar dileyerek alandan ayrılan Mızraklı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Çöp Aktarma istasyonu’nu ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Mızraklı, personellerle uzun süre sohbet etti.

Mızraklı daha sonra Sümerpark yerleşkesinde hizmet veren Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Birim amirleri ile bir araya gelen Mızraklı, çalışmaları yerinde inceledi, birimlerin ileriye dönük projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak