Dilenciler Bıktırdı

Dilenciler Bıktırdı
Bu içerik 782 kez okundu.
Ergani ilçe merkezi cadde, sokak ve mahallelerde kapı kapı gezen dilenciler vatandaşları huzursuz ediyor. 
Dilencilerin rahat bir şekilde mahallelerde ve sokaklarda gezmelerinin insanları rahatsız ettiğini belirten vatandaşlar, "Her sokakta, her cadde başında karşımıza çıkıyor.Ramazan ayı dolayısı ile her yer dilenci. pazaryeri, caddeler, cami önleri, kıraathaneler ve parklarda el açan dilenciler Ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşlara duygu sömürüsü yapıyorlar. Yollar ve caddeler dilencilerden geçilmiyor”dediler.
Vatandaşların yanı sıra esnaflar da dilencilerden rahatsızlık duyduklarını belirterek, bu durumun işlerine olumsuz etki yaptığını ifade etti. Dilencilerin şehir dışından geldiğini söyleyen bazı esnaf "Gün içinde dükkana giren çıkan dilencinin haddi hesabı yok. Dilencilerden dolayı iş yapamıyoruz. Alışverişe gelen müşterilerimiz dilenciler tarafından resmen taciz ediliyor.Ergani’ye ve çevre ilçelere geliyorlar, sabahtan akşama kadar dileniyorlar, cami önlerinde ve dükkan dükkan gezerek dileniyorlar" diyerek tepki gösterdiler.
Belediyenin duruma bir çözüm bulması gerektiğini ifade eden esnaflar, "Şehir merkezinde dilenci sayısında artış var, yetkililerimiz bu konuya çözüm bulsunlar. Dilencilerin şehrin merkezinde ramazan ayını da fırsat bilerek insanlara duygu sömürüsü yaparak gezmeleri bizleri rahatsız ediyor. Yetkililerin bu konuya çözüm getirmelerini istiyoruz" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani’de traktörün altında kalan sürücü öldü
Ergani’de traktörün altında kalan sürücü öldü
Mehmet Altıparmak Amedspor’da hızlı başladı
Mehmet Altıparmak Amedspor’da hızlı başladı