Advert

Esnaflar bu fırsatı kaçırmayın

Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 2018 yılı hesaplarını Ergani Kamuoyu ile paylaştı.

Esnaflar bu fırsatı kaçırmayın
Bu içerik 3489 kez okundu.
Maddi sıkıntı yaşayan Ergani'deki Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin üyelerine kredi vermesi ve esnafın maddi sorunlarının çözümü için 15 milyon 500 bin TL hedefleniyor.
Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  başkanı izzet Güzel,  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne 2018 yılı içinde yüzlerce kredi başvurusu yapıldı.Kredi şartlarını yerine getiren 424 yükümlüye 14 milyon 105 bin lira kredi verildi. 2019 yılı içerisinde Ergani'deki esnaflara toplamda 15 milyon 500 bin TL kredi verilecek, esnaflar bu fırsatı kaçırmasın dedi. 
'200 BiNE KADAR KREDi'
Kooperatif kredilerinin açıldığını belirten Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  başkanı izzet Güzel, "2019 yılı itibariyle esnafların yararlanabileceği kooperatif kredileri açıldı. 2018 yılında esnafın büyük heyecanla beklediği ve son birkaç aydır verilmeyen kredilerin 2019 yılı başında verilmesi iyi bir başlangıç oldu. Krediler esnafın faaliyet alanına göre değişiyor. 10 Bin TL'den 200 Bin TL'ye kadar kredi seçeneklerinin faizleri de oldukça düşük. Esnaf Kefalet Kooperatifi'ne giderek başvurular yapılabilecek" dedi.
"ŞARTLARI YERiNE GETiRENE KREDi VERiYORUZ"
Ergani esnafının her zaman yanında olduğunu dile getiren Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı izzet Güzel, 2019 yılında da Ergani esnafında destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Kredi kullanmak isteyen esnafın şartları yerine getirmesi gerektiğini hatırlatan Güzel, "Kredi şartlarını yerine getiren esnaflarımıza 2019 yılında kredi vermeye devam ediyoruz. Yeni yılın tüm esnaflarımıza bol kazanç getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTi
Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı izzet Güzel, "Yaşadığımız maddi sorunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde çözüldü. Her zaman esnafının yanında olan, dertleriyle dertleşen, sevinçleriyle sevinen Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kış döneminde gönderdiği parayla hem bizleri rahatlattı, hem de esnafımızın nefes almasını sağladı. Gelen paraları esnaflarımıza kullandırıp, onların da daha güzel ve hayırlı işlere imza atmasına vesile olacağız. Maddi konularda bize katkı sağlayan TESKOM Başkanımızından, Birlik Başkanımıza kadar herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak