Advert

AK PARTi GENA‡LiK KOLLARI TUNA‡ç™A EMANET

Yaklaşık 5 aydan bu yana boş olan Ak Parti Ergani Gençlik Kolları Başkanlığına izzet Tunç atandı. Ergani ilçe Başkanı Mehmet Kaya, yapılan müracaatlar arasından genel merkez tarafından seçilerek ilçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan izzet Tunçç™a yeni

AK PARTi GENA‡LiK KOLLARI TUNA‡ç™A EMANET
Bu içerik 3568 kez okundu.

 

AK Parti Ergani Gençlik Kolları Başkanı izzet Tunç, kendisinin partiye yakışan bir gençlik oluşturup, yapacakları çalışmalarda, gençliğin duyarlılık çıtasını daha da yükseklere çıkaracaklarını belirtti. Hizmet etmek için ille de bir ideolojiye mensup olmak gerekmediğini ifade eden Tunç, “Türkiye’de ve bölgede önemli hizmetlere imza atan Ak Parti çatısı altında bulunmak son derece gurur verici. Bizler, ilçemize hizmet yapma sevdası ile yola çıktık. Türkiye’de yeni bir çığır açan AK Parti hizmet kervanında bizlerde yer almaktan mutluyuz. Genç arkadaşlarımız ile elimizden gelen en iyi çalışmayı yürütmeyi hedefliyoruz. Üzerimize düşen bütün görevleri layıkıyla yerine getireceğiz” diye konuştu.

ÖZGEÇMiŞi

1988 Ergani doğumlu izzet Tunç, eğitimini memleketi Ergani’de tamamladı. 2007 yılında inönü Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanan Tunç 2011 yılında bu bölümden mezun oldu. izzet Tunç, 2007 yılından bu yana aktif siyasetle uğraşıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı