Advert

Kırtasiye Esnafı, Marketler Zincirinden Şikayetçi

Kırtasiye Esnafı, Marketler Zincirinden Şikayetçi
Bu içerik 3321 kez okundu.
2018-2019 eğitim-öğretim yılı öncesinde işlerinde yaşanan durgunluktan yakınan kırtasiye esnafı, zincir marketlerin kırtasiye ürünleri satmasından olumsuz etkilendi.
Okulların açılmasıyla birlikte, işlerinde yoğunluğun yaşanacağını bekleyen kırtasiye esnafı, beklenilen ilgiyi göremedi.
2018-2019 eğitim-öğretim yılını umutla bekleyen kırtasiye esnafı, zincir marketlerin okulların açılmasıyla birlikte, reyonlarını kırtasiye malzemeleri ile doldurmasından olumsuz etkilendi.
2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, kırtasiye eşyaları satışında hareketliliğin yaşanmasının üzdüğü kırtasiye esnafı, yaşanan iş durgunluğundan yakınarak, büyük marketlere tepki gösterdi.
işlerinde durgunluğun olduğunu söyleyen ilçemizdeki Kırtasiye işletme sahipleri, “Okul sektörünün açılmasıyla beraber işlerde normal şartlarda beklediğimiz yoğunluğu göremiyoruz. Bunların nedenleri arasında kurumsal bağda çalışan zincir marketlerin kırtasiye sektörüne el atmasından kaynaklanıyor. Şuanda  sektörün içersinde bulunan diğer kırtasiyecilerde de aynı sıkıntı yaşanmaktadır. Bununla beraber yine ihtiyaca mümkün mertebe cevap verip, insanları memnun etme çabası içerisindeyiz. Çeşit yönünden olsun, diğer aşamalardan olsun yaptığımız indirimlerle bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Dolar ve Euro´nun piyasaya verdiği zarardan dolayı da insanların tepkinli ilerlediklerini gözlemlemekteyiz. Bundan önceki yılları göz önüne aldığımızda, kırtasiye sektöründekidurgunluk Dolar ve Euro kurulunun verdiği zamlara bağlı olarak duraksadığını düşünüyoruz. Bununla beraber tek bir sloganımız var. Her zaman için söylüyoruz, ‘Kırtasiye, Kırtasiyeciden Alınır´ düsturuyla hareket ediyoruz” diye konuştu.
Kırtasiye alışverişi yapan vatandaşlar ise, çocukları için kırtasiyeden alışverişlerini sağladıklarını belirterek, fiyatların uygun olduğunu söylediler.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı