Advert

YALA‡IN; çœDA–RT KOLDAN A‡ALIŞIYORUZç

Belediye Başkanı Fesih Yalçın, 2012 yılında da dört koldan çalıştıklarını belirterek, şeffaf belediyecilik anlayışıyla halkla birlikte önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi

YALA‡IN; çœDA–RT KOLDAN A‡ALIŞIYORUZç
Bu içerik 3308 kez okundu.

 

Ergani belediyesince ilçe merkezindeki çeşitli noktalarda yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal belediyecilik kapsamında kente yeşil alanlar kazandırmaya yönelik yürütülen park çalışmaları devam ederken, ilçe merkezinde bulunan bu güne kadar bakımsızlıktan harap halde bulunan çeşmelerin de onarımları yapıldı. Yeni projelerle Ergani’ye hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Yalçın:“Bugün birçok mahallemizde çalışmalar var. Bunların bitmesiyle işlerimiz bitmeyecek. Her zaman her an daha iyisini yapmaya çalışacağız. En iyisi ne ise biz ona ulaşmaya çalışacağız. Halkımız buna layıktır” dedi.

ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

            Merkez ismet Paşa, Sanayi ve Adnan Menderes Mahalleleri başta olmak üzere birçok noktaya iş makineleriyle giren belediye ekipleri aralıksız olarak alt ve üst yapı çalışmaları yürütüyor. Belediye Başkanı Fesih Yalçın, mahallelerde yürütülen parke, su ve kanalizasyon çalışmalarının bu yaz sezonu içerisinde birer birer tamamlanacağını söyledi. Cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmaları yerinde denetleyen Ergani BDP ilçe başkanı Mehmet Yergin ve Belediye Başkanı Fesih Yalçın, vatandaşlarla sohbet ederek, yürütülen çalışmalarla alakalı görüş ve önerileri dinlediler. Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Yalçın, “Biz çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz. Halkımız ne istiyorsa biz onu yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir mahallemizi yarım bırakmayacağız. Yeter ki halkımız bize anlayış göstersin” dedi.

PARK ÇALIŞMALARI

            ilçenin farklı yerlerinde sosyal alanlar oluşturmak amacıyla yürütülen park çalışmaları devam ediyor. Çermik kavşağında başlatılan parkın yapımında sona doğru gelindi. Park ve bahçeler müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirten Başkan Fesih Yalçın, Ergani-Çermik yolunu görsel anlamda ileri seviyeye taşıyacak parkın tamamlanmasıyla birlikte ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi. Yeni yapılan parkın içinde; şelale ve dinlenme alanları barındıracağını belirten Başkan Yalçın, kısa zaman içinde bu yeni parkın hizmete açılacağını söyledi.

ÇEŞMELER ONARILIYOR

            Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar dört koldan devam ederken, öte yandan ilçe merkezinde bulunan tarihi çeşmeler birer birer onarılarak halkın hizmetine sunuluyor. Ergani Belediyesi, tarihi çeşmelerin tozunu almaya devam ediyor. Ergani Belediyesi Temizlik Birimi bünyesinde başlatılan bu çalışma ile tarihi çeşmeler hizmete kazandırılıyor. Belediye Başkanı Fesih Yalçın, birçok cadde ve sokakta geçmişten günümüze kadar varlıklarını sürdüren ancak son yıllarda halkın faydalanamadığı bazı çeşmelerin onarılarak kullanılabilir hale getirildiğini söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?