Advert

Minik Fatma Yardım Bekliyor

Minik Fatma Yardım Bekliyor
Bu içerik 3320 kez okundu.
Ergani ilçesi istasyon mahallesinde ikamet eden Mehmet Şahin'in 6 çocuğundan biri doğuştan engelli olan Fatma Şahin yardım bekliyor. 
Ergani'de bir şarküteride işçi olarak çalışan Mehmet Şahin, doğuştan engelli olan 6 yaşındaki kızı Fatma Şahin'e Sosyal hizmet merkezine dilekçe yazarak bakıcı talebinde bulundu. Ancak Sosyal hizmetler merkezinden yetkililer evimize geldi  başvuru talebi red ettiler dedi. Baba Mehmet Şahin, Ergani Sosyal hizmet merkezine birkaç defa daha engelli kızım için başvuruda bulundum, olumsuz yanıt alınca pes etmek zorunda kaldım. 
Kızım  sağ kolundan engelli olduğu için kendi ihtiyacını karşılayamıyor. Ergani Sosyal hizmet merkezine kızım için bakıcı talebinde bulundum. Yetkililer beni telefonla aradılar bir daha bizi rahatsız etme, istediğin yere git şikayet et dediler. 6 çocuğum var hepsi okula gidiyor, engelli kızım geçen yıl anasınıfına gidecekti durumundan dolayı gönderemedim. Yasada kanunda eğer bu durumda olanlar için bakıcı veriliyorsa engelli raporu olan kızıma da versinler dedi. 
Kızım okula gitmek istiyor, arkadaşları gibi sağ elini kullanmak istiyor.Şarküteride işçi olarak çalışıyorum 8 nüfusa bakıyorum maddi durumun iyi olmuş olsaydı kızıma protez kol yaptırırdım dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı