Advert

U17 Hatay'a Gidecek

U17 Hatay'a Gidecek
Bu içerik 4114 kez okundu.

Türkiye Yarı finallerine Gidecek olan Ergani Gençlerbirliği 17 yaş altı futbol takımına. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, ın destek haberi sevinçle karşılandı.
Siirt ilinde yapılan 17 yaş altı Futbol Bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazanan Ergani Gençlerbirliği 17 Yaş altı futbol takımı Hatay ilinde yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde Diyarbakır ilini temsil edecek.
AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, nın devreye girmesiyle. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, konaklama ihtiyaçların karşılayacak.
Ergani Gençlerbirliği Kulüp Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, Ergani Gençlerbirliği 17 Yaş Altı Futbol Takımı, Siirt’te yapılan bölge elemelerinde birinci olarak, Türkiye yarı finallerinde katılmaya hak kazanarak başarılarımıza bir yenisini daha ekledik.
Hatay ilinde yapılacak olan yarı finallerine gitmek için AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayanı’nın devreye girmesiyle Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, bizleri misafir edecek bu jestlerinden dolayı iki değerli Başkanımıza da teşekkür ediyorum diye konuştu..

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var