Advert

Yazıhaneler otogara taşındı

Yazıhaneler otogara taşındı
Bu içerik 4638 kez okundu.
Ergani ilçe Merkezinde ki Otobüs firmalarının yazıhaneleri kapatılarak otogara taşındı. Edinilen bilgilere göre; Otobüsçüler federasyonu tarafından alınan kararla birlikte otobüs firmalarına ait yazıhaneler Şehir Merkezinden kapatılarak Otogara taşındı. 
Otobüs firmasının yazıhane işletmecisi Hüseyin Beyaz, Bu karar ne Büyükşehir belediyesinin nede Ergani belediyesinin bir kararı değildir. Otobüsçüler federasyonu tarafından alınan bir karardır. Diyarbakır başta olmak üzere tüm yazıhaneler kapatıldı. Bizlerde 1 yıldır mücadele ettik ancak, sonunda taşınmak zorunda kaldık. Kapatılmasının sebebi ise, kiraların yüksek oluşu, buda otobüs firmalarını etkilediği için böyle bir karar alındığını söyledi. 
 'Vatandaş Tepkili'
Bilet satış noktalarının Şehrin merkezinden kaldırılmasını doğru bulmadıklarını dile getiren vatandaşlar, Otobüs Firması Yazıhane sahiplerinin bazılarının karara karşı çıktığını ve Otogara geçmek istememelerine rağmen otogara taşınmak zorunda kaldıklarını belirttiler. Vatandaşlar bilet almak için otogara kadar nasıl gideceğiz. Birde oraya kadar gidiş geliş parası mı vereceğiz sözleri ile tepki gösterdi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak