Advert

Adnan Menderes Mahallesi sakinleri, "Yıllar sonra hizmet alıyoruz"

Adnan Menderes Mahallesi sakinleri,
Bu içerik 3960 kez okundu.
Ergani Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri, "Belediyemize teşekkür ediyoruz. Yıllar sonra ilk defa böylesi hizmet gördük" diye konuştular.
Ergani Belediyesi yıllardır hizmetten yoksun bırakılan Adnan Menderes Mahallesinde, vatandaşların taleplerini bir bir yerine getirmeye başladı. Mahallede parke taşı  döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
"MAHALLEMiZ YILLAR SONRA HiZMET GÖRÜYOR"
Mahalle sakinleri, "Mahallemizin yolları ve çevre düzenlemesi çok kötüydü. Bugüne kadar doğru dürüst bir hizmet alamadık. Üstelik kış aylarında sağanak yağışların etkisiyle tahribata uğrayan kilitli parke taşları sökülerek, yollarımızı çok kötü duruma gelmişti. Sağ olsun belediyemiz ve başkanımız mahallemizde bu sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturuyor. Bununla birlikte ara sokaklarımızda ki parke taşlarının döşenmesi bizleri mutlu etti. Hizmetlerinden dolayı belediyemize ve Başkanımız Ramazan Kartalmış'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden mahalle muhtarı Hamit Bıçak , "Yıllardır hizmet istedik kimse bizim sesimizi duymadı. Kısa bir süre önce başkanımızı ziyaret ederek bu sorunlarımızı ve taleplerimizi anlattık. Sağ olsun oda acil olan hizmetleri gerçekleştirdi ve sırasıyla bu çalışmaların bir bir tamamlanacağını belirtti. Şuan mahallemiz bu hizmet ve çalışmalara bir bir kavuşuyor. Başkanımıza ve ekibine mahalle halkı olarak teşekkür ediyoruz. Adnan Menderes Mahallesi bu hizmetleri ve vefayı asla unutmaz. Hizmetlerinde başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu.
"VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLERi BiZiM iÇiN ÇOK ÖNEMLi"
"Ergani Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirip çözümünü sağlıyoruz" diye açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, "Ergani'yi Ergani'de yaşayan vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi geliştirip kalkındıracağız. Makamlar ve mevkiler her zaman gelip geçicidir. Önemli olan kalıcı hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmektir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Bugüne kadar böyle yaptık, bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde vatandaşlarımızın görüşlerine yanıt vereceğiz" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak