Advert

Piknik sezonu açıldı

Piknik sezonu açıldı
Bu içerik 3797 kez okundu.
Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte Ergani'de piknikçiler sezonu açtı. Haftasonu piknik alanları mangalcılarla doldu taştı.
Ergani'de ve bölge genelinde artan sıcaklıklar sonrasında ilçenin çeşitli bölgelerinde bulunan piknik alanları mangal yapanlarla doldu. Yeşilliklerin arasındaki Ergani'de piknik alanları dolup taştı. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Ergani belediye aile parkı, Hilar ve çayöünü, boğaz barajı, gibi bölgelere akın eden vatandaşlar derenin olduğu bölgelerde de yürüyüş yaptı. Ergani'deki piknik alanlarını dolduranlar mangal keyfini doyasıya yaşadılar. 
Pikniğe gelenlerden Aslan Yıldız, Tarihi yerimizde nisanın ilk haftasını bu kadar kalabalık görmedim.  güzel havanın ve doğanın keyfini çıkarmak için çocuk çoluk buraya geldik. Pikniğimizi yaptık ve çevreyi kirletmeden çöplerimizi poşetlere doldurduk. Tarihi yere gelen kişilerde çevriyi kirletmesinler. Haftaya havalar iyi giderse yine burada piknik yapmayı düşünüyoruz dedi.  Pikniğe gelen çok sayıda vatandaşlar çocuklarıyla birlikte oyunlar oynayarak eğlendiler
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Elaldı adaylıktan çekildi
Aziz Elaldı adaylıktan çekildi
Diyarbakır’da silahlı çatışma: Olay yerinden geçen korumalar müdahale etti!
Diyarbakır’da silahlı çatışma: Olay yerinden geçen korumalar müdahale etti!