Advert

Sağlık-Sen'den Ergani Devlet Hastanesi'ne Ziyaret

Sağlık-Sen'den Ergani Devlet Hastanesi'ne Ziyaret
Bu içerik 5583 kez okundu.
Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Ergani ilçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.
Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Ergani Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek çalışanların sorunlarını dinledi. Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu, ilçedeki mevcut sorunlar ve geneldeki sağlık sorunları ile ilgili üyelerden bilgi alarak, çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Nurhak Ensarioğlu, Sağlık-Sen olarak her zaman olaylara ve tüm sorunlara objektif ve olumlu bir bakış açısıyla bakarak çözüm odaklı hareket ettiklerini ve bu anlamda çalışanların yanında olduklarını, sorunların çözümüne katkıda bulunmak anlamında da, idareye gereken durumlarda destek olacaklarını söyledi. 
Ergani Devlet Hastanesinin çalışmaları Diyarbakır ilçeleri arasında daha iyi hizmet ettiğini belirten Ensarioğlu, hastanenin fiziki konumu başta olmak üzere, temizliği ve idarecilerin hastaya yaklaşımının çok iyi olduğunu söyledi. Ergani halkımız hastanemizde en üst seviyede sağlık hizmeti alıyor. 
Sağlık- Sen olarak da buda bizi sevindiriyor. Sağlıklı bir çalışmanın yapıldığını belirten Ensarioğlu, hizmetin hakkını veren bir idare var, çalışanların hizmetini hiçe saymayan, çalışanların emeğine saygı duyan anlayış var, halkımızın da almış olduğu hizmet bizleri sevindiriyor. Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi olarak iki kriterimiz var. Birincisi, çalışanların memnuniyeti, ikincisi ise halkımızın iyi sağlık hizmeti alabilmesidir. Bizim amacımız bunlardır. iki kırmızı çizgimizden asla taviz vermeyiz, halkımız bizim için önemlidir. Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi olarak Ergani Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı