Advert

Fidan satışları devam ediyor

Fidan satışları devam ediyor
Bu içerik 3888 kez okundu.
Ergani ilçesinde havaların ısınmasıyla fidan satışlarına başlandı.
ilçede ağaç dikme sezonunun başladığını belirten Erganili fidan satıcısı Cuma Atabey, vatandaşların fidanlara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
 
Ergani'de havaların ısınmasıyla fidan satışına başladığını söyleyen Atabey, her yıl Ergani'de ortalama 15 bin fidan satıyorum, herkes bu fidanlardan memnun. 
8 yıldır fidan satıyorum. 13 çeşit aşılı ve sertifikalı fidan getirerek satışını yapıyorum. Ergani'miz yeşile adanmıştır, ilçemizde olmayan meyve yok, narincenin dışında, onu da balkonlarda yetiştirmeye başlamışlar.  Ergani'de en çok badem fidanın sattığını belirten Atabey, Elimizde birçok meyve fidanı bulunuyor. Elimizde birçok meyve fidanı bulunuyor. Elma, armut, kiraz ve erik gibi meyve fidanı bulunduruyoruz.  Fiyatlar her yerde 12,5 lira biz çiftçilerimize yardımcı olmak amacıyla bütün meyve çeşitlerini 8 lira, badem fidanını 5 liradan veriyoruz. Çam fidanlarını da 15 ile 60 lira arasında değişiyor. 2 ay bu işi yapıyoruz, günde 200 ile 500 arası fidan satıyoruz. 2 ay boyunca 15 bin fidan satıyoruz.  Satışlarımız sürüyor. Vatandaşların, kontrol edilen fidanları almalarını tavsiye ediyoruz dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?