Advert

Erganispor Liderlik Peşinde

Erganispor Liderlik Peşinde
Bu içerik 4581 kez okundu.
Erganispor süper amatör ligde ilk sezonu ikinci olarak bitirerek Antalya kampında çalışmalar yaptı. Boş durmayan Erganispor 3 futbolcuyla anlaşarak yeni transfer yaptı. Ligin 2. yarısında Erganispor, Yenişehir Belediye Kaya sporu 3-0 mağlup etti. 
Erganispor Teknik Sorumlusu Mehmet Kanat, Seyrantepe Şilbe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, zorlu geçen maçı kazanarak 3 puanın sahibi olduklarını söyledi.
Sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kanat, galibiyete emeği geçen tüm oyuncularımı ve taraftarı kutladı.
Yenişehir Belediye Kayaspor 'u ile oynadıkları karşılaşmayı 3-0 kazandıklarını ifade eden Kanat, "Ama bu galibiyet çok kolay olmadı. Çünkü rakibimiz bizi çok zorladı. Sonuç olarak sahadan galibiyetle ayrılarak istediğimizi aldık. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz.
Yenişehir Belediye Kayaspor 'u bundan sonra oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum." dedi.
Oynanan 14. hafta müsabakasında Erganispor, Yenişehir Belediye Kayaspor'u Goller Turgut Zengin, Aziz Zibek ile Çetin Özer'in attığı golle galip gelerek puanını 39'a yükseltti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?