Advert

Başhekimden Sabah Denetimi

Başhekimden Sabah Denetimi
Bu içerik 3530 kez okundu.
Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Mehmet Baturay, hastanenin çeşitli bölümlerine hiçbir görevliye haber vermeden sabah saat 5'te hastane genelinde denetimde bulundu.
Başhekim Baturay, mesai içerisinde uyuyan ve olumsuz davranışları olan personelini uyardı.
Başhekim Dr.Mehmet Baturay Yardımcısı Dr.Abdulkadir Basrevi ve Hastane Müdürü Abbas Çelik'i de yanına alarak hastane ana binası ile Acil servisinde denetimde bulundu. Doktor ve personellerle görüşen Baturay, klinik sorunları hakkında bilgi aldı. Hastalarla da yakından ilgilendi hastalarla bir süre sohbet etti. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Baturay, bir sorunlarının olup olmadığını, hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. 
"Hastaların memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur"
Başhekim Dr.Mehmet Baturay, denetim sonrası yaptığı açıklamada, "Hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın memnun olduğunu öğrendik. Hastanenin Kalite ve memnuniyet algısının her zaman en üst seviyede kalabilmesi, bilgi, deneyim ve olanaklarıyla, halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmak için hastanelerimizde saat 5'te uygun gördük.Bu tür denetimlerimiz sadece bir defaya mahsus olmayıp sürekli devam edecektir. Ergani halkına ve hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağız. Muayeneden, tedaviye, temizlikten güvenliğe varana kadar bütün hizmetleri gerçekleştirirken kaliteyi ve disiplini birinci planda tutmaya çalışacağız" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine