Advert

Taş, Ergani'ye Yeni Bir Stadyum Gerek

Taş, Ergani'ye Yeni Bir Stadyum Gerek
Bu içerik 3879 kez okundu.
Ergani Şehir stadyumun soyunma odalarında kırılan musluk ve lavabolar tamir edildi.
Ergani Şehir Stadyumu'nun kale direkleri, soyunma odaları, saha temizliği Ergani Gençlik spor müdürlüğü tarafından yeni onarım yapıldı. 
Sahanın kale direkleri başta olmak üzere soyunma odalarına kadar her alanın elden geçirildi. Ergani Gençlik spor müdürü Kenan Taş, Ergani Şehir stadyumunun soyunma odalarında kırılan musluk ve lavabolarını tamir ettik. Kale direklerinin tamirini yaparak  stadın yeni sezonda futbol oynamaya müsait bir duruma getirildiğini belirtti. 
Taş, Kendini bilmez bazı kişiler motosikletle saha içerisinde tur atıyorlar, buna önlem almak için sahaya giriş ana kapıyı kapattk sadece yayalara yol açtık. Bu sıkıntıları da ortadan kaldırmış olduk. 
Uyuşturucu ile mücadelenin sadece polisiye tedbirlerle olamayacağını dile getiren Taş, "Bu çocuklar hepimizin çocukları. 3 kulüp bünyesinde binin üzerinde gencimiz var. Sadece futbolda değil. Futbolun yanı sıra Tekvando, voleybol, basketbol, hentbol, bayan futbol, güreş gibi değişik spor branşlarımız da çocuklarımız spor yapıyor. Bizlere düşen görevimiz neyse yerine getirmek için elimizden geleni yapmak zorundayız" dedi.
"Ergani'ye acil stadyuma ihtiyacımız var"
Gençlerin spor yapacağı alanların yetersiz olduğunu vurgulayan Taş, ilçeye acilen bir stad yapılması gerektiğini söyledi. Taş konuşmasında şunları söyledi; "Stad ile ilgili sıkıntımız çok büyük değil. Gençlerin antrenman yapabileceği sadece Ergani şehir stadı var. Erganispor olmak üzere burada 4-5 takım idman yapıyor. Diğer takımlar sahaya giremiyor. Onların idmanı bitiyor, bayan futbol takımı başlıyor. 4-5 takım aynı sahada aynı anda antrenman yapmak zorunda kalıyor. Acilen Ergani ilçesine yeni bir stadın yapılmasını gerektiğini söyledi."
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?