Advert

"SiFTAHI DiLENCiLER YAPIYOR"

Bu içerik 3180 kez okundu.
Ramazan ayının maneviyatına sığınan dilencilerden esnaf şikayetçi. Esnaf, özellikle Cuma günleri daha siftah yapmadan 3-5 dilencinin dükkana doluştuğunu söylüyor.
  Ergani son günlerde yine dilenci akınına uğradı. Her yıl ramazan ayında çoğalan dilenciler hem halkı hemde esnafı canından bezdirdi.
  Ramazan ayı ile beraber bir dilenci enflasyonu yaşanan ilçemizde, özellikle Cuma günü adım başı bir dilenene rastlıyor. Ön plana çıkarılan çocuklar ile vatandaşın duygusallığından faydalanılmaya çalışılıyor.
  Bu durumdan en çok şikayetçi olanlar da esnaflar. Esnaflar kontrolsüz bir şekilde dükkanlarının ve işyerlerinin dilenci akınına uğradığını belirtiyorlar.
  Esnaf, zabıtanın olaya el atması gerektiğini, siftahı yapmadan dükkanlarına bir dilencinin girip bir dilencinin çıktığını, buna bir dur denmesi gerektiğini ifade ediyorlar. 
  Vatandaşlar da adım başı bir dilenciye rastladıklarını, özellikle çocukları kullanarak ısrarla para istediklerini, verilmediği zamanda bazen hakaret bile edildiğini söylüyorlar. Belediye zabıtalarının gerekli denetleme ve kontrolü yaparak bunlara engel olmaları gerektiğini dile getiriyorlar.  
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı