Advert

HIRSIZLAR ESNAFIN KA‚BUSU OLDU

HIRSIZLAR ESNAFIN KA‚BUSU OLDU
Bu içerik 3152 kez okundu.

Ergani ilçesinde hırsızlar esnafın adeta kâbusu oldu. Ziya Gökalp Caddesi üzerinde faaliyet yürüten Nüsret Kaya’ya ait iş yerine ikinci kez giren kimlikleri henüz belirlenemeyen hırsızlar, dükkânda bulunan yaklaşık 15 bin lira değerindeki sigara, diz üstü bilgisayar ve kasada bulunan bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için geldiği sırada kepenklerinin kırılarak dükkânının soyulduğunu öğrenen Kaya, hırsızların ikinci kez dükkânına girerek soygun yaptıklarını ve zararının büyük olduğunu söyledi. Civardaki bazı esnaflar, yaşanan hırsızlık olaylarından bıktıklarını ifade ederken, emniyet birimleri faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

HIRSIZLAR ESNAFA GÖZ AÇTIRMIYOR

            Önceki gece geç saatlerde Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan büfenin kepenklerini levye ile kırarak iş yerine giren hırsızlar, dükkân içinde bulunan yaklaşık 15 lira değerinde sigara, bir adet diz üstü bilgisayar ve kasada bulunan bir miktar parayı alarak kayıplara karıştılar. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için geldiği sırada kepenklerinin kırılarak dükkânının soyulduğunu öğrenen iş yeri sahibi Nüsret Kaya, hırsızların ikinci kez iş yerini soyduklarını ve zararının büyük olduğunu söyledi. Cadde üzerindeki büfesi birkaç ay arayla ikinci kez soyulan Nüsret Kaya, zararının büyük olduğunu ifade ederek kameraların bulunduğu ilçenin en işlek caddesinde hırsızların bu kadar rahatça iş yerlerini nasıl soyduğuna anlam veremediği söyledi.

“EMEKLERiMiZ BiR ANDA HEBA OLDU”

            Hırsızlık olayı karşısında tepkisini dile getiren market sahibi Nüsret Kaya, hırsızların biran önce yakalanmasını istediklerini belirterek şöyle konuştu; “Çoluk çocuğumun rızkını bu marketten temin ediyorum. Yıllardır çalışıp sahip olduğum emeklerimi birkaç ay arayla ikinci kez dükkânıma girip çaldılar. iş yerim ilçenin en işlek caddesi üzerinde ve her yerde mobeseler var. Böyle bir yerde bile hırsızlar rahatça gelip iş yerlerini soyabiliyorlar. Hırsızlar dışarıda ellerini kollarını sallayarak rahat bir şekilde dolaşırken, bizler esnaf olarak diken üstündeyiz. Endişeden dükkânımız yine soyulacak diye geceleri uyuyamıyoruz. insanların emeklerini bir kerede heba eden bu hırsızların biran önce yakalanıp hak ettikleri cezayı almalarını bekliyoruz” dedi. Meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili iş yerinden parmak izi alan emniyet birimleri, hırsızlık faillerinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak