Advert

ç˜Serçeyi Kartalç™a Ezdiriyorlarç™

ç˜Serçeyi Kartalç™a Ezdiriyorlarç™
Bu içerik 3341 kez okundu.

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, ekonomik imkânsızlıkların yanı sıra hakemlerin adaletsiz kararlarının önlerini kestiğini söyledi. Senvar,”Ekonomik imkanlar bakımından biz rakiplerimize göre serçeyiz. Buna rağmen serçeyi kartala ezdiriyorlar. Adalet bunun neresinde?” dedi.

‘Rakibimize 2 Maçta 4 Penaltı Verildi’ 
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde son 2 haftaya girerken Çınar Belediyespor 2 puan farkla lider,Erganispor ise 2 puan geriden yarışı ikinci sırada sürdürüyor. Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, hakem camiasına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Son iki haftada Çınar Belediyespor’un lehine 4 penaltı kararı verilmesinin manidar olduğunu belirten Senvar,”Adil şartlarda yarışmıyoruz. Çınar Belediyespor-Silvan Belediyespor maçında Silvan Belediyespor 3-2 öndeyken Çınar’ın lehine 2 penaltı kararı veriliyor. Bu hafta da Ergani Gençlerbirliği ile oynadığı maçta Çınar’a yine 2 penaltı veriliyor ve Çınar bu iki maçı da kazanıyor. Biz diyoruz hak eden şampiyon olsun ama emeğimize saygı duyulmuyor” dedi.

‘Serçenin Mücadelesi Onları Korkutuyor’ 
Maddi imkanlar bakımından rakiplerin gerisinde olduklarına dikkat çeken Senvar, devreye hakem kararları da girince fazlasıyla mağdur olduklarını ifade etti. Senvar,”Ben kendi takımımı serçeye rakiplerimizi kartala benzetiyorum. Serçe kartalla nasıl baş edebilir?.Biz yine de başa çıkmaya çalışıyoruz ama müsaade edilmiyor Hem bütçesi bizden iyi olan takımlarla hem hakemlerle mücadele ediyoruz. Her yıl şampiyonluğa oynuyoruz. Lige heyecan katmak istiyoruz. Sporu ahlaki şekilde yapmak istiyoruz ama birileri izin vermiyor. Alt yapıya önem veriyoruz. iki takımımızda da oynayan sporcular Ergani’nin öz evlatlarıdır.

‘En Centilmen ilçe Konumundayız’ 
3 yıldır ne hakemlere ne de Ergani’ye gelen takımlara karşı en ufak bir olumsuzluk olmadı. Çınar Belediyespor’la oynadığımız maçta 4 bin taraftarımız vardı ve hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Bundan dolayı kulübümüze teşekkür yazısı gönderilmesi de bizzat gözlemci ibrahim Bozan tarafından yetkili kurumlardan talep edildi. Spora zarar gelmesin diye hep sustuk ama susmanın bedeli olarak daha çok bizi mağdur ettiler. Bundan sonra susmayacağız. Takımların sahadaki mücadelesine saygı duyulsun. Son yıllarda alışkanlık haline getirilen şampiyon belirleme oyunu bozulsun. Kim hak ediyorsa o olsun. Çınar Belediyespor’la bir sorunumuz yok. Sorunu yaratan başka güçlerdir” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?