Advert

Rauf Denktaş Hayatını Kaybetti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, tedavi gördüğü Yakın Doğu Hastanesinde hayatını kaybetti.

Rauf Denktaş Hayatını Kaybetti
Bu içerik 3998 kez okundu.

LEFKOŞE - Yakın Doğu Hastanesinde tedavi gören Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş hayatını kaybetti.


Hastane başhekimi Dr. Sevim Erkmen, Denktaş'ın oğlu Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan irsen Küçük ile birlikte düzenlediği basın toplantısında "Yoğun ve başarılı bir tedavi süreci, kurucu cumhurbaşkanımızı, önceden varolan kalp-akciğer sorunu ve ileri yaşın da etkisiyle ancak 8 ay yaşatabilmiş, maalesef bu akşam saat 22.00 itibariyle Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. YDAœ ailesi olarak kendilerine Allah'tan rahmet, yaslı ailesine sabırlar diliyoruz" dedi.


Denktaş, 8 ocak gecesi ishale bağlı su kaybı nedeniyle Yakındoğu Aœniversitesi Hastanesine kaldırılmış, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.


iç organlarındaki yetersizlik nedeniyle bu sabah saatlerinde solunum cihazına bağlanan Denktaş, akşam saatlerinde de diyalize bağlanmıştı.


Akşam saatlerinde Denktaş'ın durumunun ağırlaşması üzerine Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan irsen Küçük ile askeri yetkililer hastaneye geldi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak