A‡OCUKLAR iA‡iN KUR'AN KURSU SINIFI AA‡ILDI

A‡OCUKLAR iA‡iN KUR'AN KURSU SINIFI AA‡ILDI
Bu içerik 3295 kez okundu.
Ergani'de Nurullah Cami'sinde 4-6 yaş grubu çocukların eğitim göreceği Kur'an kursu sınıfı açıldı.Nurullah Camisinde yapılan törende konuşan Ergani ilçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, islam’da çocuk eğitiminin ana karnındayken başladığını söyledi.
Arslan,  "Diyanet işleri Başkanlığımız da yeni bir Kur’an Kursu metodu ortaya koydu. 4-6 yaş arası çocukların günde 3 saat dini eğitim ve öğrenimlerini almaları için ‘4-6 yaş arası Kur’an Kursu’ açtık inşallah burada yetişen çocuklarımız, gelecekte ülkemiz onlara teslim edilecek. Allah herkesten razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Törene Aslan’ın yanı sıra, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, kursiyerler ve yakınları katıldı.
Yapılan duanın ardından sınıfın açılışı yapıldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Kaymakam Yalçın, Çayönü ve Hilar Mağaraları'nda incelemede bulundu
Kaymakam Yalçın, Çayönü ve Hilar Mağaraları'nda incelemede bulundu
Ergani ile Hanköy Mahallesi arasında yeni otobüs hattı
Ergani ile Hanköy Mahallesi arasında yeni otobüs hattı