Fazla öğrenci taşıyan servis araçlarına para cezası

Fazla öğrenci taşıyan servis araçlarına para cezası
Bu içerik 3357 kez okundu.
Ergani ilçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, ilçe merkezinde yaptığı denetlemelerde fazla öğrenci taşıyan servis araçlarına para cezası verirken, hayvan pazarına canlı hayvan taşıyan araçlar ve hayvanlarda kontrolden geçirildi. 
ilçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, hayvan pazarı mevkiinde başlattıkları uygulama kapsamında, sabah erken saatlerinde öğrenci taşıyan servis araçlarını tek tek durdurarak, araç üzerinde ve içerisinde denetleme yaptı. Fazla öğrenci taşıyan servis araçları ve sürücülerine para cezası kesen jandarma trafik ekipleri, öğrencilerin daha güvenli taşınması konusunda sürücülere de uyarılarda bulundu. 
Öte yandan, jandarma ekipleri, hayvan pazarına canlı hayvan taşıyan araçları da durdurarak inceleme yaptı. Hırsızlık olaylarını önlemeye yönelik yapılan çalışmada, satılmak üzere getirilen hayvanların küpe ve kimliklerinin olup olmadığı, gerekli kontrollerinin yapılıp yapılmadığını tespit ederek, sürücülerden de hırsızlık konusunda dikkatli olmaları istendi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Kaymakam Yalçın, Çayönü ve Hilar Mağaraları'nda incelemede bulundu
Kaymakam Yalçın, Çayönü ve Hilar Mağaraları'nda incelemede bulundu
Ergani ile Hanköy Mahallesi arasında yeni otobüs hattı
Ergani ile Hanköy Mahallesi arasında yeni otobüs hattı