Advert

Aslan fena kükredi

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında lider Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Aslan, rakibi karşısında maçtan 5-1 galip a

Aslan fena kükredi
Bu içerik 3695 kez okundu.

90. DK Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu maçı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray kendi sahasında karşılaşmayı 5-1 kazanarak 20. haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 46'ya yükselterek liderliğini sürdürüyor.

90. DK 4. Hakem Özgüç Türkalp maçın sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

90. DK Galatasaray'da Baros tedavisi için saha dışına alındı ve maç devam ediyor. 89. DK Galatasaray'da Baros bu dakikalarda koşarken sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

88. DK Galatasaray atağında Melo ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.

87. DK GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Engin Baytar'ın attığı gol ile durumu 5-1 yapıyor.Engin Baytar, Baros'la duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girdi, kaleci ile karşı karşıya köşeye vurdu ve top ağlarla buluştu.

86. DK Galatasaray atağında Sercan sağ çaprazdan kaleye şut denedi ama top kaleci Orkun'da kaldı.

85. DK Kardemir Karabükspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 21 numarayla Erkan Giren oyuncu 8 numarayla Bilal Kısa

84. DK Galatasaray gole çok yaklaştı.Baros altıpas önünde topla buluştu bomboş pozisyonda kaleye vurdu ve top direğe çarparak auta çıktı.

83. DK Kardemir Karabükspor'da Shelton ofsayt pozisyonunda kaldı.

81. DK Galatasaray'da Baros ofsayt pozisyonunda kaldı.

80. DK Galatasaray atağında Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Orkun'da kaldı.

78. DK Galatasaray atağında Baros ceza sahası içinde topla buluştu ama savunma müdahele ederek topu kazandı.

77. DK Galatasaray atağında Selçuk inan ceza sahası içinde sağ çaparzdan kaleye sert vurdu ama kaleci Orkun iki hamlede topun sahibi oldu.

75. DK Galatasaray atağında Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

74. DK Galatasaray atağında Engin Baytar sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma ön direkte topu kornere gönderdi.

72. DK Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 52 numarayla Emre Çolak Giren oyuncu 90 numarayla Sercan Yıldırım

71. DK Galatasaray atağında Engin Baytar ceza sahası içinde kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

69. DK Galatasaray atağında Engin Baytar sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Anıl topu uzaklaştırdı.

67. DK GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Elmander'in attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.Baros ceza sahası içinde topla buluştu yerden Elmander'e yerden pasını verdi, Elmander altıpas önünden kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

65. DK GOOOOOLLLLL!!!!! Kardemir Karabükspor Mustafa Sarp'ın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Erkan sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mustafa Sarp yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden direğe çarparak ağlarla buluştu.

64. DK Galatasaray'da Melo sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

63. DK Galatasaray atağında Emre Çolak ceza sahası dışından köşeye sert ve kaleci Onur son anda topu kornere çeldi.

62. DK Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 88 numarayla Kazım Kazım Giren oyuncu 50 numarayla Engin Baytar 61. DK Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 76 numarayla Servet Giren oyuncu 55 numarayla Sabri

60. DK Kardemir Karabükspor gole çok yaklaştı. Shelton topla beraber hızla ceza sahası içine girdi kaleci ile karşı karşıya kaldı ama kaleci Muslera zamanında müdahele ederek topu kazandı.

59. DK Galatasaray 4. gole çok yaklaştı. Melo sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Baros altıpas önünde kafayı vurdu ve kaleci Orkun köşeden topun sahibi oldu.

57. DK Kardemir Karabükspor atağında Mehmet Çakır sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

56. DK Kardemir Karabükspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Cernat Giren oyuncu 15 numarayla Anıl

55. DK Kardemir Karabükspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 33 numarayla Kağan Giren oyuncu 18 numarayla Mehmet Çakır

54. DK Galatasaray'da Kazım Kazım hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu için Sarı Kart gördü.

53. DK Galatasaray atağında Kazım Kazım sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

51. DK Galatasaray atağında Emre Çolak ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

50. DK Galatasaray atağında Ujfalusi sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

48. DK GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Melo'nun penaltıdan attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.

47. DK Galatasaray'da Elmander ceza sahası içinde rakibi Hamza'nın müdahelesi ile yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi.

46. DK Galatasaray hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45. DK Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. ilk yarı 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor.

45. DK Kardemir Karabükspor'da Larrys Mabiala rakibi Hakan Balta'ya yaptığı müdahele sonucunda ikinci sarı karttan Kırmızı Kart gördü.

45. DK 4. Hakem Özgüç Türkalp ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

44. DK Kardemir Karabükspor atağında Erdem sağ kanattan ortasını yaptı, Shelton arka direkte kafayı vurdu top auta çıktı ama öncesinde hakem Shelton'un rakibi Ujfalusi'ye faul yaptığına karar verdi.

42. DK GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Elmander ile 2. golü buldu.Selçuk sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Elmander altıpas önünde bomboş pozisyonda sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

40. DK Galatasaray atağında Ujfalusi sağ kanattan ceza sahası önüne pasını verdi, Elmander ceza yayın üzerinden gelişine sert vurdu ve kaleci Orkun köşeden topu kornere çeldi.

39. DK Galatasaray atağında Baros ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Orkun'da kaldı.

38. DK Kardemir Karabükspor atağında Shelton ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

36. DK Kardemir Karabükspor'da Erkan sağ kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.

35. DK Kardemir Karabükspor atağında Seric sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

34. DK Kardemir Karabükspor atağında Erkan savunmanın arkasına doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

32. DK Kardemir Karabükspor'da Birol sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

31. DK Kardemir Karabükspor atağında Cernat sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

30. DK Kardemir Karabükspor atağında Shelton sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Semih müdahele ederek topu taca gönderdi.

28. DK Kardemir Karabükspor atağında Kağan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Kazım Kazım araya girerek topu uzaklaştırdı.

27. DK Galatasaray'da Muslera'nın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

26. DK Galatasaray'da Muslera bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

25. DK Kardemir Karabükspor gole çok yaklaştı. Shelton topla ceza sahası içine girdi, sol çaprazdan uzak köşeye sert vurdu top direkten geri geldi sonrasında Cernat dönen topa sert vurdu ve kaleci Muslera ayaklarıyla topu çıkararak mutlak bir golü önledi.

24. DK Galatasaray'da Emre Çolak sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Orkun'da kaldı.

23. DK Galatasaray atağında Baros sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

22. DK Kardemir Karabükspor'da Erkan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

21. DK Kardemir Karabükspor atağında Erkan sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

20. DK Kardemir Karabükspor'da Erkan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

18. DK Kardemir Karabükspor atağında Birol ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

17. DK Kardemir Karabükspor atağında Cernat ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.

15. DK Kardemir Karabükspor atağında Shelton sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

10. DK Galatasaray atağında Emre Çolak sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve kaleci Orkun son anda topu kornere çeldi.

9. DK Galatasaray'da Baros ofsayt pozisyonunda kaldı.

7. DK Kardemir Karabükspor'da Mabiala rakibi Baros'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

6. DK Galatasaray atağında Ujfalusi sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

5. DK Galatasaray atağında Emre Çolak sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi ama top kaleci Orkun'da kaldı.

3. DK GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Baros'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Ceza sahası içine yapılan ortada savunma topu uzaklaştıramadı ve Baros boşta kalan topa vurarak ağlarla buluşturdu.

2. DK Kardemir Karabükspor gole çok yaklaştı. Cernat savunmanın hatasında topla buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldı penaltı noktası üzerinden kaleye vurdu ve kaleci Muslera son anda müdahele ederek mutlak bir golü önledi.

1. DK Karşılaşma Kardemir Karabükspor'dan Shelton'un vuruşuyla başlıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi