Advert

VALi AKSOY'DAN, ŞEHMUS A–ZER'iN AiLESiNE TAZiYE ZiYARETi

VALi AKSOY'DAN, ŞEHMUS A–ZER'iN AiLESiNE TAZiYE ZiYARETi
Bu içerik 3348 kez okundu.
DiYARBAKIR Valisi Hüseyin Aksoy, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Amedspor'un kaptanı Şehmus Özer için Ergani ilçesi'nde kurulan taziyiye katılarak, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atila, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte Ergani ilçesi, Fatih Mahallesi'nde bulunan Şeyh Sait Taziye Evi'ne geldi. Burada ilçe Kaymakamı Mesut Çoban, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, rahmetli Şehmus Özer'in babası ve yakınları tarafından karşılandı.
Baba Zülfikar Özer'i teselli eden Vali Aksoy, burada yaptığı konuşmada, "Böyle kıymetli bir futbolcumuzu, elim bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dilerim ki böyle bir vaka bir daha yaşanmasın. Amedspor'a ve arkadaşlarına, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.
Okunan duaların ardından Vali Aksoy ve beraberindekilerin kalkacağı sırada, rahmetli Şehmus Özer'in yakını Sadettin Özer, "Rahmetlinin adını yaşatmak adına, Ergani'de belediye tarafından yapılan botanik parka Şehmus Özer adının verilmesini istiyoruz" dedi. Bu istek üzerine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla da, "Gerekeni yapacağız" karşılığını verdi. Vali Aksoy ve beraberindekiler, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak