Advert

Ergani'de halı saha turnuvası başladı

Ergani'de halı saha turnuvası başladı
Bu içerik 3305 kez okundu.
Ergani'de 16 takımın katıldığı halı saha turnuvasının açılışı yapıldı.
Ergani Kaymakamlığı SODES' tarafından düzenlenen kurumlar arası tarafından düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Diyarbakır Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, turnuvayı ilçede sosyal ve sportif aktiviteleri canlandırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.
Halk ve kamu görevlileri arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini belirten Gökçekuyu, şunları kaydetti:
"Sportif etkinliklerle kaynaşmanın sağlanıyor. Temelde sağlıklı bir topluma olan özlemi spor yaparak ve yaptırarak giderebiliriz diye düşündük. Bu amaçla böyle bir turnuvayı düzenledik. Katılım oldukça iyi. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum."
Açılış törenine Diyarbakır Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Suphi Abikoğlu, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, ilçe Emniyet Müdürü Kerim Karaboğa, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fırat Çelebi, Sosyal Destek Projeleri Birimi (SODES) prje koordinatörü Beran Özbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Kenan Taş, Gençlik merkezi Müdürü Engin Yalçın, Ergani Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, katıldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı