Advert

Ergani sporç™da Bismil Belediyespor hazırlığı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor, Bismil Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Ergani sporç™da Bismil Belediyespor hazırlığı
Bu içerik 3711 kez okundu.

Ergani Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat ile Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar ve yönetiminde izlediği Ergani Şehir Stadında gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Ergani Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, Bismil Belediyespor karşılaşmasını kazanarak yolların devam edeceklerini belirtti. Kanat, hafta sonu oynanan karşılaşmalarda rakiplerinin puan kaybetmesinin Ergani spor’un işine yaradığını söyledi.

Genel Koordinatörü Mehmet Kanat,“konuk edeceğimiz Bismil Belediyespor hafta sonu puan kaybetti. Bizim maçımıza kazanmak için çıkacaktır. Ben futbolcularım bunun bilincindeyiz. Biz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Final havasında geçecek karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf Erganispor olacaktır inşallah” dedi.

Ergani Şehir Stadında yapılan antrenmana sarı siyahlı ekip, ısınma koşularıyla başladı. Antrenman, kondisyon hareketleri ile devam etti. Yapılan antrenmanın son bölümünde ise taktiği çalışıldı. Erganisporlu futbolcuların çift kale maçta hırslı olmaları zaman zaman bir birlerine sert girmeleri dikkat çekti.

Hata yapan sporcuları sert bir şekilde uyaran Ergani Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, futbolcuları aynı hatayı maçta yapmamaları konusunda uyardı.

Yönetim kurulu üyesi Erol Kaya, antrenmanı ziyaret ederek oyunculara tatlı ikram etti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır ve 13 kentte eylem etkinlikler yasaklandı
Diyarbakır ve 13 kentte eylem etkinlikler yasaklandı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı