Advert

KIZILAY'DAN TEKERLEKLi SANDALYE YARDIMI

KIZILAY'DAN TEKERLEKLi SANDALYE YARDIMI
Bu içerik 253 kez okundu.
Türk Kızılay'ı Ergani Şubesi tarafından ilçede tekerlekli sandalye talebinde bulunan vatandaşlara Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Fırat Çelebi ile birlikte tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. 
Kızılay Ergani Şube Başkanı Süleyman Aslan, "Kızılay Ergani Şubesi olarak ilçemizdeki engelli vatandaşlarımız önceliğimizdir. Unutulmamalıdır ki, her sağlam insan bir engelli adayıdır. Bu yüzdendir ki millet olarak engellilere karşı olan sorumluluğumuzu unutmamamız gerek" dedi.    
Şeker Hastalığı Nedeniyle heriki ayağı kesilen Hüseyin Kaçar adlı vatandaşa Türk Kızılay'ın gönderdiği tekerlekli sandalyeyi götüren Kızılay Ergani Şube Başkanı Süleyman Aslan, "Dernek olarak yardımlarımızı ilçede sürdürüyoruz. Bu anlamda bizlere tekerlekli sandalye yardımı için talepte bulunan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu manada ilçemizde tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunan vatandaşlarımızın Kızılay Derneğimize müracaatları yeterli olacaktır. Türk Kızılay'ı Onursal Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız güç ve ilhamla; Ergani Kızılay Şubemiz Onursal Başkanımız Sayın Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz'ün katkıları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Fırat Bey'in de katılımlarıyla ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini teslim etmekten gurur duyuyoruz" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak