Advert

Kaymakam Gürbüzç™den Mutluç™ya ziyaret

Ergani Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, eşi Esra Gürbüz ile birlikte Geçtiğimiz yıl eski erkek arkadaşı tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gören Mutlu Kayaç™yı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Gürbüzç™den Mutluç™ya ziyaret
Bu içerik 4070 kez okundu.

Geçmiş olsun ziyaretinde Mutlu Kaya ve ailesi ile bir süre görüşen Kaymakam Gürbüz, Mutlu Kaya’nın 3 ay fizik tedavi ve rehabilitasyonunu karşılama sözü verdi. 
Kaymakam Gürbüz, şöyle dedi:

“Ergani’mizden çıkan bir gencimiz Mutlu kaya. Kendisini bende televizyonlardan görmüştüm. O güzel sesine biz de hayran kalmıştık. Hem yüzünün güzelliği, o güzelliğini sesine de yansıyordu. Gönlü de güzel. Bugün ailesi birlikte onu ziyaret etmek istedik. Eşim Esra Hanım ile birlikte kendisine moral vermek istiyoruz. inşallah bundan sonra daha sağlıklı bir yaşama kavuşma sürecinde kendisine maddi ve manevi destek vermek istiyoruz. Elimizden geldiğince tüm destekleri sunacağız. Onun iyileştiği, tekrar sahnelere döndüğü, o güzel sesini tüm Türkiye ve Dünyanın duyduğu günlere dönmenin özlemle bekliyoruz. inşallah o günleri de göreceğiz”
Mutlu Kaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kaymakam bey ve eşinin gelmesinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

NE OLMUŞTU
18 Mayıs 2015'te Mutlu Kaya, istanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi Ergani ilçesindeki evinde prova yaparken erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ercan tarafından silahla vurularak yaralanmıştı. Mahkeme, Mutlu Kaya'nın yaralanmasına neden olan sanık Veysi Ercan'ın "kasten insan öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıl, "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri bulundurma" suçundan da 1 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar vermişti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı