Advert

YA–NETiM FUTBOLCULARA MORAL VERDi

Erganispor yönetimi, Sportif Direktör Mehmet Kanat yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Gençlerbirliği ve Erganisporç™lu futbolcuların ilçe stadyumundaki antrenmanında futbolculara moral verdi.

YA–NETiM FUTBOLCULARA MORAL VERDi
Bu içerik 3413 kez okundu.

Sporculara baklava ikramında bulunan yönetim, yeni sezona mutlak başarı parolasıyla hazırlandıklarını söylediler. Aynı zamanda Erganispor Yönetim Kurulu üyesi olan AK Parti ilçe Başkanı Şükrü Sayan, sportif başarı için yönetim olarak ellerinden gelen desteği sunduklarını belirterek, Erganispor’a el birliğiyle destek verilmesi gerektiğini söyledi.

“ERGANi’Yi SEVEN HERKES DESTEK OLMALI”

            Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Erganispor ile Ergani Gençlerbirliği takımlarının antrenmanlarını ziyaret eden aynı zamanda kulübün yönetim kurulu üyesi olan AK Parti ilçe Başkanı Şükrü Sayan, Ergani’yi seven, gönül veren herkesin maddi imkânsızlıklar içinde mücadele veren her iki takıma destek verilmesi gerektiğini söyledi. Sayan; “ilçemiz halkının, iş adamlarının ve tüm dinamiklerin her iki kulübümüze sahip çıkması gerekiyor. Gerek kulüp başkanımız Ekrem Bey ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, gerekse futbolcularımız zor şartlarda takımı bir yerlere getirmek istiyorlar ancak; maddi imkânsızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşıyorlar. Şuanda futbolcularımızın lisanslarını çıkartacak maddi gücümüz bile olmamasına rağmen, dostlarımızın katkılarıyla bir yere kadar ayakta durmaya çalışsak da maalesef bir yerde tıkanıyoruz. Öncelikle mülki amirimiz olan Sayın Kaymakamımızdan ve işadamlarımızdan Ergani halkının kendi çocuklarına desteklerini bekliyoruz. Her iki takımımızı da sahipsiz bırakmasınlar. Spor, dostluk ve kardeşliktir. Ergani’mizi en iyi şekilde tanıtacak ve bir yerlere getirecek olan da spordur. Bu anlamda Ergani takımlarının ilçemize katkısı büyüktür. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara sapmamaları ve sporla iştigal edebilmeleri için herkesi el birliği ile takımlarımızı sahiplenmeye çağırıyorum” diye konuştu.

“ÖYLE YA DA BÖYLE BAŞARACAĞIZ”

            Desteklerinden dolayı yönetim kurulu üyeleri Şükrü Sayan, Beran Özbay ve Esat Taştekin’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Ekrem Senvar ise, her ne şartta olursa olsun kulübün başarısı için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirterek, “imkânsızlıklar içinde ayakta durmaya çalışıyoruz. Tüm bu imkânsızlıklara rağmen bu takım geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. Bizim Erganispor ve Gençlerbiliği’nin sportif başarısından başka kaygımız ve hesabımız yoktur. ilçemizdeki duyarlı iş adamlarımızı ve Ergani’ye gönül verenleri takımlarımıza destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var